Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Luare de ostatici la o academie de politie din Pakistan. Cel putin 20 de persoane ar fi fost ranite intr-un schimb de flacari

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Luare de ostatici la o academie de politie din Pakistan. Cel putin 20 de persoane ar fi fost ranite intr-un schimb de flacari

Mai multe persoane de la o academie de politie din localitatea pakistaneza Quetta au fost luate drept ostatici, luni seara, de patru atacatori, potrivit purtatorului de cuvant al provinciei Balochistan, Anwar Ul Haq. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Alerta la un supermarket din Belgia. Magazinul a fost evacuat, dupa ce un barbat inarmat cu un Kalasnikov a deschis focul

Un supermarket din sudul Belgiei a fost evacuat, sambata dimineata, dupa ce autoritatile au fost semnalate cu privire la prezenta unui barbat inarmat.

Atac terorist in desfasurare la o academie de politie din Pakistan. Cel putin 17 persoane au fost ranite

Mai multi barbati inarmati au atacat, luni seara, o academie de politie din orasul pakistanez Quetta, relateaza presa internationala. Cateva sute de cadeti se aflau in complex la momentul atacului, in timp ce armata pakistaneza a demarat o operatiune impotriva atacatorilor, aflata in curs de desfasurare.

Atac terorist la o academie de politie din Pakistan, soldat cu cel putin 44 de morti si 118 raniti

Mai multi barbati inarmati au atacat, luni seara, o academie de politie din orasul pakistanez Quetta, care gazduia in acel moment 700 de cadeti, au anuntat autoritatile pakistaneze. Cel putin 44 de persoane au fost ucise si 118 ranite in urma atacului, incheiat dupa o operatiune antiterorista care a durat aproximativ cinci ore.

FOTO + VIDEO. Explozie puternica in centrul Chinei. Sapte persoane au murit, aproape 100 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit si aproape 100 au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un oras din centrul Chinei, ca urmare a unei explozii puternice.

Mai multi manelisti cunoscuti au cantat pe scena Filarmonicii din Sibiu cu ocazia proiectiei documentarului BBC, The New Gypsy Kings (FOTO, VIDEO)

Laura Vass a cantat pe scena Filarmonicii din Sibiu inaintea proiectiei documentarului BBC, despre manelistii din Romania, in cadrul Festivalului de Film Documentar Astra. Dan Bursuc,.

Justin Bieber, iesire nervoasa la concertul din Manchester: A aruncat microfonul si a parasit scena, dupa ce fanii au refuzat sa-l asculte (FOTO, VIDEO)

Justin Bieber si-a iesit din fire la un show pe care l-a sustinu duminica seara la Manchester. Cantaretul a aruncat microfonul si a parasit nervos scena, dupa ce fanii au refuzat sa dea curs.

IMPRESIONANT: Singurul urs panda de culoare maro din lume, la o rezervatie naturala din China (FOTO, VIDEO)

A fost descoperit singurul urs panda de culoare maro din lume. Abandonat la numai doua luni de mama sa, ursul panda, pe nume Quizai, a fost descoperit in rezervatia naturala din Muntii Qingling,.

FOTO VIDEO A inceput dezafectarea taberei ilegale a migrantilor de la Calais

Autoritatile franceze au inceput luni, la ora locala 8 9 ora Romaniei), operatiunea de evacuare si demolare a taberei ilegale Jungla din Calais, relateaza Le Figaro. Migrantii au inceput sa se stranga, in jurul orei locale 6 7 ora Romaniei), in punctele fixate de autoritati, pentru a fi evacuati.

Topul celor mai mari gogomanii din trafic. Accidente bizare si manevre stupide facute de soferi FOTO VIDEO

Masini care zboara pur si simplu zeci de metri, autoturisme inghitite cu totul de gropile din asfalt, parcari complet aiurea, soferi intrati la cumparaturi cu tot cu bolidul din dotare si tot felul de incidente care, in ciuda violentei lor, starnesc deseori rasul, toate fac parte dintr-un top al celor mai mari gogomanii din trafic.

FOTO + VIDEO. Mii de persoane au participat la un miting pentru familie, la Oradea. Ei sustin initiativa pentru modificarea Constitutiei. Printre participanti au fost si sotii Bodnariu

Mii de persoane au participat, sambata dimineata, in Piata Unirii din Oradea, la un miting organizat de Coalitia pentru Familie, prin care au cerut modificarea articolului 48 din Constitutie, astfel incat sa precizeze ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )