Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO VIDEO Lucien Hora cel mai bun timp la antrenamente, Dumitrescu ii sufla in ceafa

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Lucien Hora cel mai bun timp la antrenamente, Dumitrescu ii sufla in ceafa

Prima zi din Cupa Resita a fost rezervata curselor de recunoastere a circuitului si antrenamentelor oficiale. pe podium dupa primele antrenamente. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Lucien Hora castigator la Resita

Lucien Hora a castigat ambele manse ale Cupei Resita Reductoare dar si etapa a patra din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, preluand conducerea in clasamentul Open.

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

El este omul care a facut din bani cel mai bun prieten. Ce cadou a primit de ziua Americii, de la mama lui

Cu siguranta modestia nu este una din calitatile pe care Floyd Mayweather o are. Dupa ce posteaza pe contul sau de Instagram poze in care numara mormane de bani, de aceasta data a tinut sa le arate fanilor.

Prietenul cel mai bun al Romaniei. Tot SUA?

Ultimii ani marcati de framantari socio-economice au inregistrat o aparenta diminuare a rolului strategic pe care Statele Unite il au de mai multe decenii in geopolitica globala. Cu toate acestea, SUA au inca primul cuvant in securitatea internationala, astfel ca parteneriatul strategic romano-american este cel mai important stalp al politicii externe a Romaniei.

FOTO Optimus G2 va fi cel mai bun telefon al LG, cu 3 GB de RAM si niciun buton fizic

LG isi va prezenta viitorul telefon-vedeta pe data de 7 august. LG Optimus G2 a aparut deja in imagini neoficiale pe internet, pe contul de Twitter@evleaks.

VIDEO Victor Ponta: Basescu va mai pacaleste. Mi s-a parut comic - e mai bun ca mine, mai bun la ce? Pe domnul presedinte nu prea il mai baga nimeni in seama. Va minte

Basescu va mai pacaleste. Se bazeaza cumva in mod gresit ca noi mai avem o datorie de la Rompetrol, dar acea datorie s-a transformat in actiuni. Mi s-a parut comic domnul presedinte. E mai bun ca mine, mai bun la ce? Sincer, ceea ce face domnul presedinte nu are nicio relevanta. Va minte, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, in replica la afirmatiile facute joi seara de presedintele Traian Basescu la Digi 24. Intrebat daca este pusa in pericol coabitarea cu seful statului, primul ministru a raspuns Nu. De ce?.

Basescu: Ponta stie ca eu sunt un premier mai bun decat el.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca este pregatit pentru functia de prim-ministru. Eu n-am nevoie sa ma pregatesc. Pentru functia de prim-ministru sunt pregatit, a afirmat Basescu. In acelasi timp, Traian Basescu a subliniat ca Ponta mai are de lucru pentru a fi considerat un bun prim-ministru. Ponta, n. red. ) stie ca sunt mai bun premier decat el. As vrea sa treaca peste rolul de agent constatator. Nu imi plac prim-ministrii constatatori, a spus Basescu despre .

Galatiul, cel mai depopulat oras din Romania.

Rezultatele finale ale recensamantului realizat in 2011 confirma ca Galatiul e cel mai depopulat municipiu din tara. Daca la recensamantul din 2002 Galatiul avea 298. 589 de locuitori, in 2011 numarul acestora era 249. In noua ani, populatia Galatiului a scazut cu 49. 157 de locuitori, adica 16,46%. Principala cauza a acestei depopulari e reprezentata de efectele unor masuri de asa zisa reforma in domeniul productiei industriale, care nu au inclus si retehnologizarea, ci doar .

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Cel mai mare traficant de cocaina din lume va fi expulzat in Italia

Un lider mafiot italian, considerat cel mai mare traficant de cocaina din lume, va fi expulzat, sambata in Italia, la o zi dupa arestarea sa intr-un centru comercial din Columbia, a anuntat Parchetul, conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )