Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta: Basescu va mai pacaleste. Mi s-a parut comic - e mai bun ca mine, mai bun la ce? Pe domnul presedinte nu prea il mai baga nimeni in seama. Va minte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Basescu va mai pacaleste. Mi s-a parut comic - e mai bun ca mine, mai bun la ce? Pe domnul presedinte nu prea il mai baga nimeni in seama. Va minte

Basescu va mai pacaleste. Se bazeaza cumva in mod gresit ca noi mai avem o datorie de la Rompetrol, dar acea datorie s-a transformat in actiuni. Mi s-a parut comic domnul presedinte. E mai bun ca mine, mai bun la ce? Sincer, ceea ce face domnul presedinte nu are nicio relevanta. Va minte, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, in replica la afirmatiile facute joi seara de presedintele Traian Basescu la Digi 24. Intrebat daca este pusa in pericol coabitarea cu seful statului, primul ministru a raspuns Nu. De ce?. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta catre ministrul Educatiei: Va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de tot felul de frustrati cu satisfactii sadice de a pica elevii

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, joi, in cadrul sedintei de guvern, pe ministrul Educatiei Remus Pricopie pentru organizarea exameneleor nationale si pentru faptul ca nu s-a lasat impresionat de tot felul de frustratii cu satisfactii sadice de a pica elevi. El a afirmat de asemenea ca nu doreste ca anatema fraudei de la liceul Bolintineanu sa fie aruncata pe toata lumea. Va anunt public sustinerea mea pentru ideea de a incerca sa facem examene normale pentru oameni normali, a declarat Victor Ponta.

Anularea licitatiilor - Victor Ponta joaca la doua capete.

Fata de momentul vizitei in China, cand spunea ca nu stie ce modificari au adus parlamentarii USL la legea achizitiilor publice, acum premierul Victor Ponta stie. Mai mult, el declara ca Executivul nu ar fi fost de acord cu excluderea companiilor de stat din categoria entitatilor obligate sa organizeze licitatii, dar ca nu a avut incotro si s-a supus vointei Parlamentului. Eu nu sunt convins inca de faptul ca prea multa libertate la achizitii pentru companii si societati nationale e o idee .

Victor Ponta: Potrivit recensamantului, Traian Basescu trebuia demis la referendumul din 29 iulie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca potrivit datelor recensamantului, Traian Basescu ar fi trebuit demis la referendumul din 29 iulie 2012, fiind atins cvorumul de participare de peste 50%. Am vazut si.

Ponta: Basescu este suparat pentru ca nu il baga nimeni in seama

Victor Ponta spune ca presedintele Traian Basescu este suparat pentru ca nu il baga nimeni in seama. Premierul are datoria de a guverna tara, iar Traian Basescu se ocupa cu ce stie mai bine, cu scandalul,.

NOU SCANDAL Ponta-Basescu: Presedintele il acuza pe premier ca este lipsit de responsabilitate.

Presedintele Traian Basescu l-a acuzat, joi, pe premierul Victor Ponta ca este lipsit de responsabilitate. Intrebat ce parere are despre declaratia premierului vizavi de referendum, Basescu a spus ca daca a declarat intr-adevar asta, inseamna ca a ramas acelasi om lipsit de responsabilitate. Premierul Victor Ponta a spus, joi, in sedinta de Guvern, ca datele recensamantului releva ca la referendumul din iulie anul trecut, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost atins cvorumul .

Victor Ponta ii cere ministrului agriculturii sa taie toate contractele care au capusat pana acum statul: Nu ma intereseaza sponsorii altor oameni politici!

Victor Ponta il sfatuieste pe ministrul agriculturii, Daniel Constantin, sa nu tina seama de ce zic oamenii politici prieteni cu tot felul de smecheri si afaceristi in agricultura si sa taie toate contractele prin care capusau statul. Premierul l-a asigurat pe ministru ca are tot sprijinul sau in acest sens. Deci, cand va critica cineva, ganditi-va cine sunt prietenii si sponsorii politici si mergeti mai departe, aveti tot sprijinul meu in acest sens; nu ma intereseaza sponsorii altor oameni politici, a precizat premierul. Acesta a facut referire, in special, la criticile la adresa Guvernului in urma aprobarii unei ordonante de urgenta care prevede transferul unor terenuri aflate in proprietatea Academiei de Stiinte Agricole Gheorghe Ionescu-Sisesti catre Consiliul Judetean Braila, institutie condusa de pesedistul Bunea Stancu. Traian Basescu a criticat acest transfer si a spus ca nu va promulga legea de aprobare a ordonantei.

Victor Ponta: Potrivit recensamantului, Traian Basescu trebuia demis la referendumul din 29 iulie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca potrivit datelor recensamantului, Traian Basescu ar fi trebuit demis la referendumul din 29 iulie 2012, fiind atins cvorumul de participare de peste 50%. Am vazut si.

Ponta: Basescu trebuia demis. La referendumul din 29 iulie a fost cvorum de 50%

Premierul Victor Ponta a comentat rezultatele INS privind recensamantul din 2011, afirmand ca, potrivit acestor date, referendumul privind demiterea presedintelui a indeplinit conditia de cvorum de 50%, astfel ca seful statului ar fi trebuit demis.

Victor Ponta: Daca exista coruptie trebuie combatuta. Profesorii trebuie sa raspunda penal (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la scandalul de frauda de la examenul de bacalaureat, ca profesorii trebuie sa raspunda penal, iar coruptia trebuie combatuta. Daca exista coruptie, si in mod cla.

VIDEO Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, intr-o scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cerem o lege care sa impuna o salarizare decenta in invatamant

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret ii cere premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, o lege care sa impuna o salarizare decenta, corelata cu un sistem de evaluare corecta a calitatii actului de invatamant. Resursa umana din invatamant este continuu devalorizata si umilita. Un cadru didactic al carui salariu lunar este, in medie, echivalentul a 250 de euro, va fi tentat sa apeleze fie la meditatii cu plata nesupusa impozitarii, fie la acceptarea de foloase necuvenite de la parinti si elevi, din nevoia de a-si asigura traiul zilnic, sustine federatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )