Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO VIDEO Palatul si Parcul Stirbey din Darmanesti au fost cumparate de multimilionarul Itshak Nahmany cu 400 de mii de euro

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Palatul si Parcul Stirbey din Darmanesti au fost cumparate de multimilionarul Itshak Nahmany cu 400 de mii de euro

Palatul si Parcul Stirbey au intrat de drept in proprietatea lui Itshak Nahmany, tatal vedetei Giulia Nahmany, dupa ce Consiliul Judetean Bacau a refuzat sa-si exercite vineri, 28 martie, dreptul de preemtiune asupra acestui imobil, o adevarata capodopera arhitehtonica, inclusa in Patrimoniul National. Dupa reabilitare, palatul va fi transformat in hotel de lux. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Rudele militarului ucis la datorie in Afganistan: Nu s-a gandit niciodata sa renunte. ii placea ce facea

Militaru mort duminica in Afganistan a mai fost ranit grav in anul 2010, in timpul unui exercitiu in poligonul Cincu, din Brasov. O bomba a explodat, iar trei militari din Craiova au murit in urma cu patru ani.

FOTO VIDEO Turnul Chindiei, brandul Municipiului Targoviste. Transformarea de la foisor de foc, la obiectiv turistic

Turnul Chindiei, cunoscut si ca Turnul Chindia, este un turn construit in secolul al XV-lea, in Targoviste, care face parte din ansamblul de monumente Curtea Domneasca. Turnul a fost construit de catre domnitorul Vlad Tepes, in timpul celei de-a doua domnii, initial pentru scopuri militare, cladirea servind drept punct de paza, foisor de foc, dar si pentru stocarea tezaurului.

FOTO VIDEO Ora pamantului a scos in strada sute de vasluieni

Aproximativ 1000 de vasluieni au participat sambata seara la Ora pamantului, manifestarea organizata de Primaria Vaslui pentru incurajarea reducerii consumului de energie. Amfitrionii manifestarii au fost handbalistii de la HC Vaslui care au defilat cu torte de la sediul Primariei, pana in Piata Civica, sub acompaniamentul Fanfarei Rotaria, condusa de maestrul Romica Talmaciu.

FOTO VIDEO Ora Pamantului, marcata si in centrul orasului Bacau

Peste o suta de bacauani au fost prezenti intre orele 20:30 si 21:30 in Piata Tricolorului, pentru a serba impreuna Ora Pamantului.

FOTO VIDEO Iluminatul public cu panouri solare din comuna Margineni, proiect unic in Romania, cu finatare europeana, blocat de o contestatie

Comuna Margineni din Bacau este beneficiarul unui contract de finantare europeana pilot in toata Romania, de iluminat public stradal, cu ajutorul energiei solare. Valoarea proiectului este de 3,5 milioane de euro. Licitatia, la care s-au aratat interesate firme din Germania, Austria si Romania a fost blocata de firma Amici din Bacau.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Noe, filmul care a starnit un potop de controverse din cauza viziunii unui evereu nu foarte credincios

Filmul biblic Noe/ Noah, una dintre cele mai controversate pelicule ale anului si care a fost deja interzisa in tarile arabe din Orientul Mijlociu, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Noe, filmul care a starnit un potop de controverse din cauza viziunii unui evreu nu foarte credincios

Filmul biblic Noe/ Noah, una dintre cele mai controversate pelicule ale anului si care a fost deja interzisa in tarile arabe din Orientul Mijlociu, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Biserica fortificata din Viscri, bijuteria secolelor trecute

Toata lumea stie ca satul Viscri din Brasov este numit si satul printului Charles, deoarece acesta detine aici o casa cumparata inca din 1996. Majotitatea turistilor vin la Viscri pentru a o vedea, dar ajung sa descopere ca satul ascunde o alta bijuterie, o biserica fortificata din secolul al XIII-lea.

FOTO VIDEO Pompierii au plantat copaci la Vadu Rosca, sa scape satul de inundatii

80 pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Anghel Saligny al judetului Vrancea au participat la plantarea de puieti in Lunca Siretului, zona Vadu Rosca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )