Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Ora Pamantului, marcata si in centrul orasului Bacau

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ora Pamantului, marcata si in centrul orasului Bacau

Peste o suta de bacauani au fost prezenti intre orele 20:30 si 21:30 in Piata Tricolorului, pentru a serba impreuna Ora Pamantului. continuă pe Adevărul

Ora Pamantului marcata in fata primariei Pitesti, unde se intrerupe lumina intre orele 20.30-21.30

In aceasta seara, pitestenii sunt asteptati in Piata Primariei Pitesti, unde se vor stinge luminile, pentru a marca Ora Pamantului 2014. Municipiul Pitesti face parte din cele 13 orase care candideaza la Titlul Capitala Earth Hour, castigatorul fiind anuntat in data de 13 aprilie.

FOTO Ora Pamantului, marcata la Bistrita cu spectacol cu foc si biciclete care produc energie

Dupa o pauza de un an, Bistrita a intrat din nou in competitia pentru titlul de Capitala Earth Hour. Pentru a impresiona juriul care anul acesta va tine cont de evenimente si nu de cantitatea de PET-uri colectate ca anii trecuti, organizatorii au pregatit spectacol cu foc, biciclete care produc energie si concerte live.

VIDEO FOTO Mii de lampioane au zburat spre cer in Ora Pamantului, la Targoviste

Mii de targovisteni s-au strans, sambata, pe Platoul Prefecturii din Targoviste, unde Primaria Targoviste si Societatea Astronomica Romana de Meteori au organizat Ora Pamantului, sub deviza Cand stingi un bec se aprinde o stea. incearca si tu!.

Pompierii bacauani se alatura campaniei Ora Pamantului

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta s-a alaturat si in acest an campaniei Ora Pamantului, derulata la nivel international pentru economisirea energiei si reducerea poluarii.

Ora Pamantului serbata inedit la Barlad. Stingeti lumina, priviti la astri

Deseara, toate luminile orasului Barlad se vor inchide timp de o ora, cu ocazia celebrarii Ora Pamantului 2014. Barladenii vor putea participa la observatii astronomice in strada.

Capitala se pregateste pentru Ora Pamantului. Principalele institutii vor da stingerea timp de o ora

Zeci de institutii din tara vor stinge simultan luminile in acesta seara, intre 20. 30 si 21. 30, pentru a marca Ora Pamantului. in Bucuresti, Palatul Parlamentului, Guvernul, mai multe ministere si.

Romania marcheaza sambata Ora Pamantului, alaturi de alte 150 de tari

Romania participa, sambata, in intervalul orar 20:30-21:30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour). Timp de o ora, luminile vor fi stinse in cladirile publice si nu numai. La initiativa ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, Guvernul Romaniei se alatura evenimentelor organizate cu ocazia Orei Pamantului 2014. In plus, ministerul de resort a publicat vineri, 28 martie 2014, un ghid care a explicat institutiilor partenere ceea ce au de facut in ora in care intreaga Planeta va stinge lumina.

Romania marcheaza sambata Ora Pamantului.

Romania participa, sambata, in intervalul orar 20,30-21,30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour), cand, timp de ora, va stinge lumina in cladirile publice, si nu numai. Astfel, la initiativa ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, Guvernul Romaniei se alatura evenimentelor organizate cu ocazia Orei Pamantului 2014. In plus, ministerul de resort a publicat vineri, 28 martie 2014, un ghid care a explicat institutiilor partenere ceea ce au de facut in ora .

Ora Pamantului 2014: Ministerele din Romania si institutiile subordonate vor stinge lumina ...

Sambata, in intervalul orar 20. 30 si 21. 30, ministerele din Romania si toate institutiile aflate in coordonarea acestora vor stinge lumina. In acest mod, institutiile statului se alatura initiativei Ora Pamantului 2014, informeaza Mediafax. Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice informeaza ca, la propunerea ministrului Attila Korodi, in sedinta de Guvern de miercuri s-a convenit ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului .

A inceput Ora Pamantului. Romania o sarbatoreste alaturi de 150 de tari.

Romania participa, azi, in intervalul orar 20,30-21,30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour), cand, timp de ora, se stinge lumina in cladirile publice, si nu numai. Organizatia WWF-Romania a demarat Competitia pentru Capitala Earth Hour, in cadrul careia un numar de 13 orase si-au anuntat participarea: Adjud, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bucuresti, Craiova, Panciu, Ramnicu Valcea, Salonta, Satu Mare, Sighisoara si Tulcea. La final, orasul care se va remarca prin .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )