Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Peste 200 de copii din sectiile Spitalul Judetean, vizitati de Mos Craciun

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Peste 200 de copii din sectiile Spitalul Judetean, vizitati de Mos Craciun

Peste 200 de copii internati in sectiile Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste au fost colindati de elevii Seminarului Teologic din Targoviste, iar Mos Craciun le-a impartit daruri. continuă pe Adevărul

Si-a pierdut viata dupa ce a cazut mortal de la peste 200 de metri. Clipul video care a ingrozit internetul (VIDEO)

Un barbat de 26 de ani din China, care avea o adevarata pasiune pentru parkour, si-a pierdut viata dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de peste 207 metri. Acesta avea foarte multi fani.

FOTO VIDEO Ruginiturile de la blocul operator al Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon, inlocuite cu aparatura de ultima generatie

Programul de dotare cu aparatura medicala este derulat de Ministerul Sanatatii. Noua aparatura, in valoarea de peste un milion de euro, va usura munca medicilor.

FOTO VIDEO Tanara ucisa la metrou in statia Dristor, inmormantata intr-un sicriu alb in comuna doljeana Ostroveni

Alina Ciucu, tanara ucisa la metrou, va fi inmormantata intr-un sicriu alb in comuna doljeana Ostroveni, acolo unde a crescut. Tanara se afla pe peronul statiei de metrou Dristor, cand a fost impinsa de la spate de o femeie din Craiova.

FOTO VIDEO Cazierul psihiatric al criminalei de la metrou. N-a vrut sa mearga la spital si-au luat-o cu forta

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani din Craiova arestata joi, 14 decembrie, pentru omor si tentativa de omor dupa ce a impins doua tinere in fata metroului, a fost internata la Psihiatrie intr-o clinica din Madrid.

Avea cei mai frumosi copii din lume. intr-o zi si-a gasit fetita moarta in casa, cu o perna pe fata si sotia si baietulul lipsa. Dupa putin timp, a primit un telefon. Ce gasise un trecator in masina femeii

Sportul din intreaga lume e in stare de soc. Asta dupa aparitia unei vesti care a ingrozit intreaga Italie. Sotia fostului international de rugby Andrea Benatti a fost arestata dupa ce.

VIDEO-interviu. Proiectul Estcoin din Estonia: Nu vrem sa lansam un nou Bitcoin si nici sa inlocuim euro, dar vrem sa fim cel mai cripto-prietenos mediu

Estonia nu vrea sa lanseze un nou Bitcoin, care eventual sa inlocuiasca euro, dar ar putea emite cripto-tokenuri prin care cetateni estonieni sau cetateni straini cu e-rezidenta estoniana sa investeasca in firme, ori sa finante statul, a declarat, intr-un interviu video acordat StartupCafe. ro, la Tallinn, Arnaud Castaignet, reprezentant al serviciului E-Residency, prin care Guvernul Estoniei ofera rezidenta electronica cetatenilor straini care vor sa faca afaceri in tara Nord-Est Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )