Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO + VIDEO. Primul astronaut american care a efectuat un zbor orbital in jurul Pamantului a murit

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Primul astronaut american care a efectuat un zbor orbital in jurul Pamantului a murit

Primul american care a efectuat un zbor orbital in jurul pamantului, fostul astronaut si senator John Glenn, a murit, joi, la varsta de 95 de ani. continuă pe România Liberă

John Glenn, primul astronaut american care a orbitat in jurul Pamantului, a murit la 95 de ani

Fostul astronaut John Glenn, primul american care a orbitat in jurul Pamantului, a murit in varsta de 95 de ani, informeaza BBC News. Glenn era internat intr-un spital din.

Primul astronaut chinez care a ajuns in spatiu marturiseste ca a auzit sunete stranii (FOTO)

Un astronaut chinez a marturisit ca in timpul calatoriei sale in spatiu, a auzit un sunet bizar si nimeni nu si-a dat seama de unde provenea. Aceasta intamplare a fost.

Donald Trump a decis cine va fi primul presedinte european care il va vizita la Casa Alba: Klaus Iohannis inca nu a vorbit cu Trump desi a trecut o luna de la alegeri (VIDEO)

Donald Trump s-a decis cu privire la primul presedinte european care va fi invitat la Casa Alba. Este vorba despre seful de stat al Cehiei, Milos Zeman. Acesta a fost singurul presedinte din Uniunea Europeana care.

Dezvaluire Romania Libera: Primarul Daniel Florea a demarat operatiunea Alimente pentru PSD! Precizarile Primariei Sectorului 5 |FOTO+VIDEO

Sute de oameni nevoiasi, din cartierul bucurestean Ferentari, au primit pachete cu produse alimentare de la Primaria Sector 5, condusa de primarul PSD Daniel Florea. Martorii sustin ca unul dintre consilierii primariei le-a explicat celor care asteptau la coada sa primeasca ajutoarele ca acestea au fost acordate de primarul Daniel Florea.

FOTO + VIDEO. Incidente violente in Grecia, la o manifestatie organizata in memoria unui tanar ucis de politie

O manifestatie organizata, marti, la Atena, in memoria unui tanar care a fost ucis de politie, in 2008, s-a soldat cu violente, dupa ce un grup de tineri a aruncat cu cocteiluri molotov in directia politiei si au incendiat masini. Politistii, mobilizati in numar mare, au replicat facand uz de gaze lacrimogene pana la imprastierea manifestantilor.

Mare surpriza pentru fanii Game of Thrones! Un nou personaj va lua parte la actiunea serialului (FOTO, VIDEO)

Unul dintre cele mai urmarite si apreciate seriale ale momentului, Game of Thrones, isi intampina fanii cu o mare supriza in noul sezon care va aparea in vara anului 2017, potrivit.

Un avion militar american, care efectua un exercitiu de rutina, s-a prabusit in Oceanul Pacific, in largul Japoniei

Un avion de vanatoare al Fortelor Navale americane s-a prabusit, miercuri, in Oceanul Pacific, in largul Japoniei. Potrivit Pentagonului, pilotul militar american este dat disparut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )