Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO Video Proprietati tamaduitoare in apele de izvor din Teleorman

Adevărul Adevărul,
FOTO Video Proprietati tamaduitoare in apele de izvor din Teleorman

Comuna Cervenia din judetul Teleorman a fost daruita de mama natura cu cateva izvoare cu mare potential in tratarea bolilor. Acestea se afla chiar in curtea centrului de sanatate din localitate, fiind o inepuizabila sursa de sanatate pentru sute de teleormaneni care vin de la distante impresionante pentru a se alimenta cu apa minune. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Proprietati tamaduitoare in apele de izvor din Teleorman

Comuna Cervenia din judetul Teleorman a fost daruita de mama natura cu cateva izvoare cu mare potential in tratarea bolilor. Acestea se afla chiar in curtea centrului de sanatate din localitate, fiind o inepuizabila sursa de sanatate pentru sute de teleormaneni care vin de la distante impresionante pentru a se alimenta cu apa minune.

FOTO VIDEO Cea mai inalta cladire din lume se va construi in doar 10 luni. Chinezii sunt ingrijorati

Zilele faimosului Burj Khalifa sunt numarate in varful topului celor mai inalte cladiri din lume. Cu o inaltime de 838 de metri, turnul Sky City din China va fi cu 10 metri mai inalt. Lucrarile de constructie au inceput pe 20 iulie si vor fi finalizate peste doar 10 luni.

FOTO VIDEO Pentru Delta iubim Romania! Povestea celor mai frumoase plaje din tara si a satului de unguri care nu au mai putut abandona salbaticia

Este locul unde Dunarea isi varsa apele printre valurile spumoase ale marii, locul unde linistea iti este casa, iar singurele sunete care iti intrerup sirul gandurilor sunt cele ale pasarilor cu penaj multicolor care zboara in jurul tau. Adevarul va prezinta in cadrul celei mai frumose campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta un reportaj din mijlocul Deltei.

FOTO VIDEO Google Nexus 7: primul test cu generatia a doua a celei mai populare tablete de 7 inci

La doar cateva ore inainte de prezentarea oficiala, Google Nexus 7 a fost deja prezentat intr-un video. Evenimentul Google va avea loc in seara asta la ora 19.

FOTO VIDEO Doi militari speciali sunt de astazi cetateni de onoare ai Focsaniului

Constantin Buturuga si Cristian Gabriel Hanganu au fost raniti in razboiul din Afganistan iar in semn de apreciere consiliul local le-a acordat cele mai inalte distinctii.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania: Totul despre Dunarea la Cazane. Chipul lui Decebal si Manastirea Mraconia

Astazi te invitam sa explorezi zona unde Carpatii se intalnesc cu Dunarea si formeaza impreuna cel mai lung defileu natural din toata Europa. Totul despre o zona magnifica, insemnata in paginile celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Corina si Smiley au concertat la festivalul din Hunedoara

Cele mai asteptate vedete la Zilele municipiului Hunedoara au fost Corina si Smiley. Cei doi artisti au concertat aseara, in ultima zi a festivalului, in fata catorva mii de hunedoreni.

FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania.

Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite in accidentul de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei. Echipele de salvare au recuperat 73 de cadavre de la fata locului, in timp ce patru persoane au murit la spital, potrivit declaratiilor unei purtatoare de cuvant a tribunalului regional din Galicia. Una dintre principalele cauze ale accidentului feroviar a fost viteza excesiva. Galeria de mai sus contine o serie de imagini socante, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )