Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO VIDEO Scoala profesionala de tip german, inaugurata in premiera la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Scoala profesionala de tip german, inaugurata in premiera la Alba Iulia

Consiliul Judetean Alba a inaugurat miercuri, 18 septembrie, Scoala profesionala germana din Alba Iulia. Unitatea de invatamant functioneaza la Colegiul Tehnic Alexandru Domsa cu doua clase in care vor invata un numar de 54 de tineri. continuă pe Adevărul

Scoala profesionala de tip german, inaugurata in premiera la Alba Iulia

Consiliul Judetean Alba a inaugurat miercuri, 18 septembrie, Scoala profesionala germana din Alba Iulia. Unitatea de invatamant functioneaza la Colegiul Tehnic Alexandru Domsa cu doua clase in care vor invata un numar de 54 de tineri.

FOTO VIDEO Cum a inceput scoala la primul liceu de nevazatori din tara

In Cluj, pe Calea Dorobantilor, la numarul 31, se afla prima scoala de nevazatori din tara. Aici invata peste 200 de copii din toata tara. Festivitatea de inceput de an, care a avut loc in sala de sport, a fost una simpla la care au participat doar o parte dintre elevi, multii fiind pe drum, parinti si profesori.

FOTO VIDEO Cat de bun este Canon 70D pentru pasionatii de film, primul DSLR cu sistemul de focalizare DualPixel

Adevarul a publicat un review pentru Canon 70D la inceputul lunii septembrie. Revenim azi cu cateva informatii despre sistemul DualPixel, cel cu care producatorul se lauda, si pentru ce ar fi tocmai bun acest aparat foto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,312 seconds )