Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO VIDEO Trei persoane retinute de procurori DIICOT Alba Iulia pentru detinere si vanzare de canabis

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Trei persoane retinute de procurori DIICOT Alba Iulia pentru detinere si vanzare de canabis

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Alba, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana au efectuat 4 perchezitii la persoane banuite de efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au fost gasite pliculete cu substante vegetale precum si dispozitive de maruntire si de cantarire. Trei barbati au fost retinuti. continuă pe Adevărul

VIDEO Delapidari in proportii deosebit de mari din Fondul Ecologic. Trei persoane, printre care un primar, retinute de catre politisti

Trei persoane, printre care primarul satului Chioselia Rusa, raionul Comrat, UTA Gagauzia, conducatorul unei intreprinderi specializate in constructii ingineresti din Chisinau si fratele acestuia sef de santier, au fost retinute luni, 28 mai, de catre ofiterii Directiei Operatiuni Speciale a Inspectoratului National de Investigatii si procurorii PCCOCS, ca urmare a perchezitiilor efectuate in baza mandatelor emise de instanta de judecata.

Trei persoane, printre care si un bebelus, ranite intr-un accident pe DN 1, in care a fost implicat un autocar

Trei persoane, intre care un copil de doua luni, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident petrecut pe DN 1, in judetul Brasov, si in care au fost implicate un autocar si un autoturism.

VIDEO Trei copii s-au inecat intr-un lac din Orhei

Trei frati, de 7, 9 si 11 ani, s-au inecat duminica, 27 mai, intr-un bazin acvatic din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. Salvatorii i-au cautat toata noaptea. Dupa aproape 12 ore de cautari, au recuperat in aceasta dimineata cadavrele baietilor de 9 si 11 ani. Cel mai mic dintre copii nu a fost gasit inca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )