Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO VIDEO Turcia: Politia a imprastiat sutele de manifestanti reuniti in Piata Taksim din Istanbul

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Turcia: Politia a imprastiat sutele de manifestanti reuniti in Piata Taksim din Istanbul

Politia turca a intervenit sambata seara pentru dispersarea sutelor de manifestanti reuniti in Piata Taksim din Istanbul. continuă pe Adevărul

Turcia: Politia a imprastiat sutele de manifestanti reuniti in Piata Taksim din Istanbul

Politia turca a intervenit sambata seara pentru dispersarea sutelor de manifestanti reuniti in Piata Taksim din Istanbul.

FOTO VIDEO Politia turca a intervenit in forta pentru a curata Piata Taksim si parcul Gezi de protestatari

Politia turca a intervenit sambata seara pentru dispersarea sutelor de manifestanti reuniti in Piata Taksim din Istanbul.

PROTESTELE din TURCIA: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva miilor de manifestanti ...

Politia a folosit gaze lacrimogene si tunuri de apa pentru a dispersa manifestantii reuniti la Ankara pentru a cere demisia Guvernului turc, a constatat un jurnalist al AFP in noaptea de marti spre miercuri, scrie Mediafax. Interventia fortelor de ordine a avut loc pe o artera din centrul orasului, in apropiere de ambasada Statelor Unite, impotriva unei multimi formate din peste 5. 000 de persoane, care scandau Guvern demisia! si Tayyip Erdogan, premierul, n. red. ) demisia. Arborand .

UPDATE. PROTESTELE DIN TURCIA: Politia a evacuat total parcul Gezi din Istanbul. ...

Politia turca a evacuat total, sambata, parcul Gezi din Istanbul. Ocupantii parcului Gezi din Istanbul, de unde a pornit miscarea de contestare populara, fara precedent in Turcia din 2002, au anuntat sambata continuarea protestelor incepute in urma cu doua saptamani, informeaza Mediafax. Vom continua rezistenta impotriva oricarei nedreptati in tara noastra . ) Nu este decat inceputul, lupta noastra va continua!, afirma intr-un comunicat postat online organizatia Solidaritate .

FOTO VIDEO Konstruktor, un aparat foto intr-o cutie de carton de 35 de euro

Konstrucktor este o camera foto functionala, dar pe care ne-o construim singuri. Sau, mai degraba, e potrivita pentru cei mici, ca sa invete din copilarie tainele tehnologiei foto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )