Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO. Vizita presedintelui Ucrainei in Romania: Porosenko s-a intalnit la Cotroceni cu Iohannis

România Liberă România Liberă,
FOTO. Vizita presedintelui Ucrainei in Romania: Porosenko s-a intalnit la Cotroceni cu Iohannis

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, efectueaza joi o vizita oficiala la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Dejun de lucru la Palatul Victoria, in onoarea presedintelui Ucrainei

Premierul Dacian Ciolos a oferit, joi, un dejun de lucru in onoarea presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko, aflat in vizita oficiala in Romania. Potrivit unui comunicat al Executivului citat de Agerpres, cei doi oficiali au trecut in revista stadiul actual al relatiilor bilaterale, situatia politica si de securitate a Ucrainei, precum si relatia acesteia cu Uniunea Europeana.

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit de Klaus Iohannis, la Cotroceni: Este o mare placere vizita la Bucuresti

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, a fost primit joi de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. La inceputul convorbirilor oficiale, presedintele.

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 14:35 Porosenko: Sustinem initiativa Romaniei de creare a unei flote comune NATO la Marea Neagra Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat joi ca sustine initiativa Romaniei privind crearea unei flote comune NATO la Marea Neagra. *ACTUALIZARE 14:04 Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a afirmat joi ca eficienta luptei impotriva coruptiei este destul de mare in tara sa .

FOTO. Vizita lui Petro Porosenko la Bucuresti. Iohannis: Romania sprjina suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la conferinta de presa cu omologul sau ucrainean, ca l-a asigurat pe Petro Porosenko de sprijinul ferm si constant al Romaniei pentru suveranitatea, integritatea teritoriala si independenta Ucrainei.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko va efectua joi o vizita oficiala in Romania

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, va face joi o vizita oficiala in Romania, informeaza Mediafax. Liderul de la Kiev va fi primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis si va avea.

Klaus Iohannis il primeste pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, pe presedintele ucrainean Petro Porosenko, la Palatul Cotroceni. Petro Porosenko va avea o intrevedere si cu premierul Dacian Ciolos. Pe 17.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )