Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Ziua Drapelului a fost sarbatorita la Oradea

Adevărul Adevărul,
FOTO Ziua Drapelului a fost sarbatorita la Oradea

Cu ocazia Zilei Drapelului National, autoritatile locale au organizat, in fata Primariei Oradea, o ceremonie militara. Ceremonia a debutat cu slujba de sfintire a drapelului national la Biserica cu Luna, urmata apoi de prezentarea onorului si salutul drapelului de lupta in fata Primariei. continuă pe Adevărul

FOTO Ziua Drapelului National a fost sarbatorita la Brasov

26 iunie a fost instituita, prin lege, Ziua Drapelului National, iar aceasta sarbatoare a fost marcata cu respect de autoritatile locale.

Ziua Drapelului National va fi sarbatorita in Baia Mare

Institutia Prefectului judetul Maramures, Primaria municipiului Baia Mare si Garnizoana Baia Mare organizeaza Ceremonia publica de inaltare a drapelului Romaniei, dedicata sarbatoririi Zilei Drapelului National, care se va desfasura joi, 26 iunie 2014, in municipiul Baia Mare. Ceremonia va avea loc de la ora 10:30, in Piata Tricolorului, pe platoul Palatului Administrativ.

Armata iese in strada la Buzau, cu ocazia Zilei Drapelului National

Buzoienii sunt asteptati, in zilele de 25 si 26 iunie, sa participe la manifestarile organizate Institutia Prefectului si Garnizoana Buzau, cu ocazia Zilei Drapelului National.

FOTO Steaguri rupte, murdare, decolorate si botite, de Ziua Drapelului, la Suceava

Indolenta de Ziua Drapelului National, la Suceava. Oficialitatile judetului au luat parte la o festivitate organizata printre steaguri rupte, decolorate, murdare si botite.

Premierul Victor Ponta participa la Ziua Drapelului National

O ceremonie publica dedicata Zilei Drapelului National se va desfasura, joi, in Piata Tricolorului, in fata Cercului Militar National. La eveniment sunt asteptati sa participepremierul Victor Ponta, ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel al Internelor, Gabriel Oprea, dar si alte oficialitati.

VIDEO Buzoienii au sarbatorit Ziua Drapelului National in Piata Dacia

Ziua Drapelului National al Romaniei a fost marcata astazi si la Buzau, printr-o ceremonie militara si religioasa in Piata Dacia. Drapelul a fost binecuvantat de un sobor de preoti militari si inaltat pe catargul din fata Palatului Comunal. Ceremonia s-a incheiat cu intonarea Imnului National al Romaniei si defilarea Garzii de Onoare.

Unde vor fi astazi restrictii de circulatie de Ziua Drapelului. Ocoliti Piata Tricolorului si Calea Victoriei

Soferii vor trebui sa ocoleasca anumite zone din Bucuresti dupa ce autoritatile au impus restrictiii de circulatie in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului de Ziua Drapelului National.

Ziua Drapelului National opreste traficul pe Calea Victoriei

Ziua Drapelului National aduce mai multe restrictii de circulatie pe strazile Capitalei, dupa cum au anuntat Reprezentantii Brigazii Rutiere Bucuresti.

Bucuresti: Circulatie resrictionata pe Calea Victoriei pentru ceremonia de Ziua Drapelului National

Circulatia curtiera va fi restrictionata, joi, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului de Ziua Drapelului National,.

VIDEO Un militar al Garnizoanei Targoviste, la un pas sa lesine inainte de defilarea de Ziua Drapelului

Un miliar al Garnizoanei Targoviste a fost la un pas sa lesine chiar inainte de defilarea trupelor, in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Drapelului, care au avut loc pe Platoul Prefecturii din Targoviste. Acesta a fost salvat in ultimul moment de maiorul Aurel Dragan, purtatorul de cuvant al Garnizoanei, care l-a luat in brate si l-a dus intr-un loc umbrit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )