Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTOGALERIE: Cele mai de impact mesaje ale protestatarilor

România Liberă România Liberă,
FOTOGALERIE: Cele mai de impact mesaje ale protestatarilor

Peste 17. 000 de oameni s-au adunat si joi seara in toata tara pentru a protesta impotriva coruptiei si pentru a-si manifesta revolta fata de incendiul din Colectiv in care au murit 32 de persoane. continuă pe România Liberă

Cum s-au imbracat vedetele la evenimentul Bazaar Cele mai influente femei ale anului, din Marea Britanie

Aseara a avut loc, la Londra, evenimentul revistei Harpers Bazaar - Cele mai influente femei ale anului. Iata cum s-au imbracat vedetele si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Alexandra Mihailescu, BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Alexandra Mihailescu, vicepresedinte BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata

Noul procesor Kirin produsHuawei are fi printre cele mai performante de pe piata. Canalys, o firma care se ocupa cu studii de piata, a eliberat de curand in care sustine ca cei de la Xiaomi au pierdut titlul de cel mai mare producator de telefoane din China in favoarea Huawei. Situatia s-ar fischimbat in ultimul [] Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta

Facebook este pe cale de a solutiona problema care le-a dat batai de cap cercetatorilor timp de zeci de ani, si anume cum sa creeze un soft care poate invinge un om la Go, joc de strategie intelectuala vechi de 2. 500 de ani. Regulile jocului Go sunt foarte simple: jucatorii isi aleg pietrele de o [] Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Tragedia de la Colectiv i-a facut pe romani sa realizeze, inca o data, ca toata clasa politica e demna de aruncat la gunoi. Dupa ce mai mult de 25. 000 de oameni au protestat aseara in tot centrul Bucurestiului, Victor Ponta a demisionat, urmat, la putin timp, de Cristian Piedone. Totusi, demisia lui Ponta si cea [] Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trei semne banale care indica, de fapt, infarctul miocardic. Ce sunt acufenele, unul dintre cele mai grave simptome

Infarctul nu este precedat de nicio durere, de cele mai multe ori. Electrocardiograma este metoda cea mai sigura de detecta afectiunile care predispun la preinfarct, dar exista si semne care indica predispozitia la scurtcircuitarea inimi.

Cele mai cunoscute cluburi din Alba Iulia, Stage si Allegria, inchise in urma controalelor demarate de Primarie

Cele mai cunoscute cluburi de noapte din Alba Iulia au fost inchise in urma controalelor demarate de Primarie. Din opt localuri controlate marti, 3 noiembrie 2015, unul singur detinea autorizatie de functionare.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )