Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fotografia uimitoare cu Muntii Carpati vizibili de pe Lacul Morii

Adevărul Adevărul,
Fotografia uimitoare cu Muntii Carpati vizibili de pe Lacul Morii

Muntii Carpati au putut fi din nou admirati din capitala, in acest caz in detaliile uimitoare ale unei fotografii realizate de catre Radu Chirita. continuă pe Adevărul

Fenomen rar in Capitala: Muntii Carpati sunt vizibili din centrul orasului

Muntii Carpati se pot vedea din Centrul Capitalei, fenomenul meteo fiind unul rar, arata meteorologii. Potrivit acestora, fenomenul atmosferic se datoreaza densitatii aerului si lipsei norilor.

Fenomen extrem de rar: Muntii Carpati au putut fi vazuti din Capitala (FOTO)

Fenomen extrem de rar, in Capitala. Luni, de pe una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti, hotelul Intercontinental, se puteau vedea Muntii Carpati, aflati la mai mult de 70 de km.

Faze tari: Fenomen rar in Capitala: Muntii Carpati sunt vizibili din centrul orasului; Robotul sexual care ar putea deveni prima mama pentru un copil artificial; NASA a facut publicului un cadou inedit de Halloween: O complilatie cu sunetele sinistre inr

Inteligenta artificiala care detecteaza cancerul cu o precizie uimitoare. Un nou sistem endoscopic asistat de calculator, care detecteaza semnele de tumori sau de crestere a cancerului de colon. Adolf Hitler, viu in Columbia? Ce a descoperit CIA. Documentele CIA privind o posibila aparitie a lui Adolf Hitler in Columbia, dupa al Doilea Razboi Mondial, au aparut din nou la suprafata in contextul publicarii documentelor secrete cu privire la asasinarea presedintelui american John F. Kennedy.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )