Libnet.ro
UNICEF

12:16

Fotografia zilei: Ludovic Orban cu cainele sau, in iarba

Hotnews Hotnews,
 Fotografia zilei: Ludovic Orban cu cainele sau, in iarba

O fotografie postata luni de Ludovic Orban pe contul sau de Facebook a devenit virala pe retelele sociale. Candidatul PNL la primaria Capitalei a publicat pe contul sau o fotografie cu cainele sau, alaturi de textul: Impreuna cu Lance, ma bucur de primavara langa mica noastra magnolie inflorita. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban a facut o fotografie in gradina casei. Internautii au reactionat dur, Orban a ripostat si el

Candidatul PNL la Primaria Capitalei a vrut sa le ofere o surpriza fanilor sai de pe Facebook. O poza facuta in curtea casei in care apare alaturi de cainele sau, un Golden retriever pe nume La.

Ludovic Orban discuta online cu cititorii HotNews.ro marti de la 12.30

Care sunt planurile si prioritatile liberalilor pentru Bucuresti? Ce vrea sa faca Ludovic Orban in Capitala daca va ajunge primar? Pe ce aliante se bazeaza liberalii in campania pentru locale? Mai spera la revenirea in doua tururi sau merg pe varianta alegerilor dintr-un singur tur? Candidatul PNL la primaria Capitalei, Ludovic Orban, discuta online cu cititorii HotNews. ro, marti, incepand cu ora 12. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Ludovic Orban discuta online cu cititorii HotNews.ro marti de la 12.30/ Intalnirea a fost reprogramata pentru joi in urma atentatelor de la Bruxelles

Care sunt planurile si prioritatile liberalilor pentru Bucuresti? Ce vrea sa faca Ludovic Orban in Capitala daca va ajunge primar? Pe ce aliante se bazeaza liberalii in campania pentru locale? Mai spera la revenirea in doua tururi sau merg pe varianta alegerilor dintr-un singur tur? Candidatul PNL la primaria Capitalei, Ludovic Orban, discuta online cu cititorii HotNews. ro, joii, incepand cu ora 12. Din respect pentru victimele atentatelor de la Bruxelles, intalnirea online programata initial pentru marti la ora 12. 30 a fost reprogramata pentru joi la 12. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )