Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fotografie de etapa in alegerile din SUA. Trump castiga Alaska. Biden conduce, in prelungiri, cu scorul de 279 la 217

Adevărul Adevărul,
Fotografie de etapa in alegerile din SUA. Trump castiga Alaska. Biden conduce, in prelungiri, cu scorul de 279 la 217

La noua zile de la alegerile prezidentiale americane, niciun invingator nu a fost declarat in trei state Carolina de Nord 15 mari electori), in care Trump a fost favorit, Georgia 16 mari electori) si Arizona 11 mari electori), care inclina catre Biden. continuă pe Adevărul

Top 15 meme-uri despre alegerile din SUA

Alegerile din SUA au fost subiectul principal al lunii noiembrie si ca in cazul oricarei situatii serioase, glumele nu au intarziat sa apara.

Cine sunt liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din SUA

In contextul in care Joe Biden este asteptat sa castige alegerile prezidentiale din SUA multi lideri mondiali s-au grabit sa-l felicite pentru victoria sa. Dar nu toata lumea a fost atat de dornica sa.

Comisia Electorala rusa apreciaza ca alegerile din SUA au fost furate

Sefa Comisiei Electorale ruse a apreciat luni ca votul prin corespondenta in Statele Unite a lasat spatii imense unor posibile fraude electorale, preluand astfel retorica echipei lui Donald Trump, relateaza AFP.

EXCLUSIV Sanse mari ca Donald Trump sa candideze din nou la alegerile din SUA, in 2024. Politologul Cristian Pirvulescu: S-ar putea chiar sa castige

O eventuala infrangere a lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, din acest an,nu va marca finalul carierei politice a republicanului, sustine politologul Cristian.

Trump acuza Pfizer ca a amanat anuntul privind succesul vaccinului sau anti-Covid pana dupa alegerile din SUA

Presedintele american Donald Trump si fiul sau Donald Trump Jr. au sustinut luni ca Pfizer a asteptat in mod intentionat pana dupa alegerile din SUA pentru a anunta primele rezultate promitatoare din studiul clinic in stadiul tarziu al vaccinului COVID-19, transmite Business Insider.

Mihai Gadea, dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Trump. Ce se intampla acum este de necrezut

Mihai Gadea a facut dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Donald Trump. Ce se intampla acum este incredibil. Mihai Gadea a prezentat de la Washington, SUA, cele mai noi informatii legate de atmosfera care domina America dupa victoria domocatului Joe Biden, dar si planurile pe care le are Donald Trump si avocatii sai. Fostul .

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

CORESPONDENTA DIN SUA Biden, votul anti-Trump

De cand fiecare retea majora de stiri din SUA a anuntat ca o victorie a lui Biden era inevitabila, New York-ul a intrat in sarbatoare. Oamenii au blocat traficul cu petreceri in strada, destupand sticle de sampanie, dansand si, in acest oras multietnic, punand muzica de toate felurile in fiecare limba la boxe scoase in strada. Dupa patru ani in care multi oameni din orasele mari s-au crezut condusi de un nebun, poate ca meritam o zi de distractie. Totusi, problemele SUA sunt departe de a se fi terminat.

CORESPONDENTA DIN SUA Cine a castigat alegerile in SUA?

Sambata, 7 noiembrie, desi din punct de vedere tehnic alegerile prezidentiale din SUA trebuie confirmate de Colegiul Electoral din decembrie, mass-media a anuntat rezultatul.

IN PLIN SCANDAL AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE Seful sectiei de procurori specializati in infractiuni electorale din SUA a demisionat

Procurorul-sef specializat in infractiuni electorale din cadrul Departamentului de Justitie al SUA, Richard Pilger, a demisionat in semn de protest, dupa ce procurorul general al Statelor Unite, Bill Barr, a dat unda verde deschiderii de anchete privind posibile nereguli in timpul alegerilor prezidentiale din SUA, inaintea validarii rezultatelor oficiale ale scrutinului, scrie CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )