Libnet.ro
UNICEF

09:15

FRAGMENT Femeia de martipan, cea mai recenta carte a lui Radu Tuculescu

Adevărul Adevărul,
FRAGMENT Femeia de martipan, cea mai recenta carte a lui Radu Tuculescu

Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din romanul Femeia de martipan, de Radu Tuculescu, recent aparut in colectia Fiction Ltd a Editurii Polirom. continuă pe Adevărul

Ciolacu avertizeaza guvernarea liberala: Vom avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o pana acum PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca PSD va intra in Opozitie si va face cea mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu.

Bruneta care vrea sa ia cu asalt Bravo, ai stil! Este cea mai iubita vedeta din ultimii 2 ani

Este castigatoarea a doua sezoane Puterea Dragostei, si-a construit o comunicate de invidiat pe Instagram si este cautata de televiziuni, crescand audienta cu fiecare aparitie. Este vorba despre Bianca Comanici, care, desi recunoaste ca nu este o impatimita a modei, i-ar face placere sa participe la emisiunea Bravo, ai stil. Bianca Comanici, bruneta care vrea .

Secretul pentru cea mai buna toba de porc. Ce greseala fac romanii

Ce magie mai stiau mamele si bunicile de a transforma purcelul de Craciun in cele mai delicioase bucate pentru masa de sarbatoare. Toba de porc impresiona cel mai tare. Fiecare etapa de preparare era ceva uimitor, iar cusatura de final reprezenta noul, dar si dorinta noastra de a participa macar la final. Pe atunci, nici .

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind .

Cum explica un medic ca judetul Gorj are cea mai mica rata de infectarecu SARS-CoV-2 din tara

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 din judetul Gorj este cea mai mica de la nivel national, duminica indicele fiind 0,71 la 1000 de locuitori. Un pneumolog spune ca cifrele nu reflecta realitatea, fiindca multi pacienti au simptome, dar nu se mai testeaza pentru a nu fi luate masuri restrictive impotriva lor.

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

Signal, cea mai noua aplicatie pentru videoconferinte: de ce s-o alegi in loc de WhatsApp si Messenger

Intr-o perioada in care interactiunea video in mediul online a devenit mai relevanta ca niciodata, aplicatiile mobile incearca sa se diferentieze, iar Signal este cea mai noua care a.

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

Ciolacu: O sa intram in opozitie si vom avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o pana acum PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marti seara, la Antena 3, ca PSD va intra in opozitie si va face ca mai dura opozitie de pana acum. Vom folosi toate parghiile democratice sa aparam votul romanilor si sa-i ferim de acest dezastru care o sa urmeze in Romania, a declarat Ciolacu, conform News. ro.

Cea mai suparatoare functie a castilor pentru bogati de la Apple, explicata

De curand, Apple a decis sa-ti vanda niste casti wireless de 3000 de lei. Acestea sunt printre cele mai scumpe din lume, dar vin cu minusuri importante. Stii care este cel mai banal lucru pe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )