Libnet.ro
UNICEF

09:00

Signal, cea mai noua aplicatie pentru videoconferinte: de ce s-o alegi in loc de WhatsApp si Messenger

Playtech Playtech,
Signal, cea mai noua aplicatie pentru videoconferinte: de ce s-o alegi in loc de WhatsApp si Messenger

Intr-o perioada in care interactiunea video in mediul online a devenit mai relevanta ca niciodata, aplicatiile mobile incearca sa se diferentieze, iar Signal este cea mai noua care a. continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru romanii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa

Luni, pretul unui baril de petrol a trecut pragul de 50 de dolari pe baril, pe fondul sperantelor ca introducerea vaccinurilor pentru coronavirus o sa stimuleze cererea globala de combustibili. Cea mai proasta veste pentru romanii cu masini pe benzina si motorina De asemenea, cotatia este in stransa legatura cu demararea campaniei de vaccinare in .

Horoscop 17 decembrie 2020. Cea mai fericita zi pentru o zodie

Horoscopu zilei de joi, 17 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Este cea mai fericita zi pentru o zodie. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 24, 34 si 55. De asemenea, culorile care ne infrumuseteaza viata in aceasta zi de joi sunt; galben, auriu si mov. Horoscop joi .

CTP, cea mai proasta veste la final de an. Cati bani trebuie sa plateasca, decizia drastica

Cristian Tudor Popescu a fost amnedat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 5. 000 de lei. Astfel, institutia a considerat ca editorialul lui, care se numeste Satana in sutana, constituie o fapta de discriminare, anunta Hotnews. CTP, cea mai proasta veste la final de an in urma publicarii acelui material, CNCD a primit .

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

Aceasta este cea mai buna si cea mai proasta masina a tuturor timpurilor

In prezent, Yugo are peste 30 de ani de existenta, numita de unii ca fiind cea mai proasta masina din lume construita vreodata. Venita din statul iugoslav ca prima sa marca de masini, a.

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

Ce cadouri de lux a primit Anamaria Prodan, in ziua in care a implinit 48 de ani. A fost cea mai rasfatata

S-a aflat ce cadouri de lux a primit Anamaria Prodan, in ziua in care a implinit 48 de ani. Impresara a fost cea mai rasfatata. Anamaria Prodan si-a sarbatorit ziua de nastere departe de restrictiile si masurile impuse din Romania. Vedeta a avut langa ea mai dragi oameni din viata ei si a fost coplesita .

Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda lor nationala. Nu au incredere nici in banci nici in siguranta depozitelor bancare

Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala si printre cele mai reduse niveluri de incredere in banci si in siguranta depozitelor bancare, arata rezultatele unei cercetari facute de Banca Nationala a Austriei, rezultate transmise la solicitarea HotNews. ro. Austriecii efectueaza anual un asemenea sondaj in statele din regiunea noastra, intreband populatia despre increderea in euro, in moneda locala, in Guvern s. a. m. d. Potrivit unor surse participante la sondaj, una din explicatiile acestor scoruri care nu ne avantajeaza consta in tentativele populiste de promovare a unor legi aparent corective, dar care in realitate fac mai mult rau economiei decat binele dorit de initiatori.

Cea mai usoara reteta de post. Cum faci cartofii taranesti perfecti, metoda cu care nu dai gres

In post, un preparat pe baza de cartofi este cea mai simpla alegere. Cartofii taranesti, care pot fi serviti ca garnitura sau ca fel de mancare, se prepara rapid si sunt deosebit de gustosi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3301 seconds )