Libnet.ro
UNICEF

13:31

Francois Fillon le cere sustinatorilor sa participe la un miting de la Paris

Adevărul Adevărul,
Francois Fillon le cere sustinatorilor sa participe la un miting de la Paris

Prezidentiabilul Francois Fillon i-a indemnat vineri seara pe alegatorii conservatori sa reziste si le-a cerut sa participe in numar mare la un miting din metropola pariziana pentru a-si arata sustinerea fata de campania Les Republicans, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Perchezitie la domiciliul lui Francois Fillon, candidat la presedintia Frantei

Domiciliul lui Francois Fillon a fost perchezitionat joi, in cadrul anchetei asupra platilor nejustificate catre sotia si doi dintre copiii candidatului de dreapta la presedintia Frantei.

Franta, ZGUDUITA de scandal! S-au facut perchezitii acasa la Francois Fillon, candidat la Presedintie

Locuita candidatului la Presedintia Frantei Francois Fillon a fost perchezitionata joi, in cadrul anchetei asupra platilor nejustificate catre sotia si doi dintre copiii, scrie presa locala citata de.

RFI: Candidatul francez Francois Fillon califica anchetarea sa drept un asasinat politic: Statul de drept a fost violat, prezumtia de nevinovatie a disparut in cazul meu, procedura judiciara a fost incalcata

Candidatul dreptei franceze la alegerile prezidentiale, Francois Fillon, a anuntat, miercuri, ca nu are de gand sa renunte la cursa pentru fotoliul de sef al statului, desi a fost convocat de judecatorii de instructie, in dosarul angajarii fictive a sotiei sale.

Alegerile prezidentiale din Franta: Candidatul dreptei, Francois Fillon, inculpat in dosarul in care este implicata sotia sa, anunta ca nu se retrage (VIDEO)

Scandalurile continua in Franta inaintea alegerilor prezidentiale. Francois Fillon va fi inculpat in dosarul in care este implicata sotia sa. Cu toate acestea, candidatul dreptei sustine.

Francois Fillon, candidatul dreptei la prezidentialele din Franta, nu renunta la candidatura desi va fi inculpat

Francois Fillon, candidatul dreptei franceze la viitoarele alegeri prezidentiale, a anuntat astazi in cursul unei declaratii publice ca nu va abandona cursa prezidentiala pentru scrutinul din aprile si mai, chiar daca a fost anunsat ca este convocat pe 15 martie in biroul judecatorului de instructie pentru a fi inculpat in urma anchetei privind presupusa angajare fictiva a sotiei sale.

Presa: Candidatul dreptei la presedintia Frantei, Francois Fillon, a fost convocat, miercuri, de judecatorii de instructie. UPDATE: Sotia sa, retinuta pentru audieri

Candidatul dreptei pentru cursa prezidentiala din Franta, Francois Fillon, a fost convocat de magistratii responsabili de ancheta deschisa in legatura cu suspiciunile ca sotia fostului premier, Penelope, a fost angajata in mod fictiv la cabinetul parlamentar al acestuia.

Penelope Fillon, audiata in legatura cu angajarea ei fictiva ca asistent parlamentar. Sotul sau, Francois Fillon, convocat si el de judecatori

Sotia prezidentiabilului Francois Fillon a fost chemata pentru audieri miercuri dimineata cu privire la angajarea ei fictiva ca asistent parlament si colaborator la o revista literara. De asemenea, candidatul Les Republicans la presedintia Frantei a fost citat de catre judecatorii de instructie in legatura cu aceeasi ancheta, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )