Libnet.ro
UNICEF

01:05

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ecaterina Andronescu l-a aparat pe Victor Ponta in scandalul ...

România Liberă România Liberă,
Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ecaterina Andronescu l-a aparat pe Victor Ponta in scandalul ...

Cotidianul german Franfurter Allgemeine Zeitung scrie, intr-un articol publicat joi, ca ministrul Educatiei din Romania, Ecaterina Andronescu, l-a aparat pe premierul Victor Ponta in cazul plagiatului privind teza de doctorat pentru ca se simtea cu musca pe caciula. Mai exact, FAZ, care citeaza Integru. org, o acuza pe Ecaterina Andronescu ca, in anul 2003, pe cand era ministru al Educatiei in Guvernul Adrian Nastase, ar fi plagiat o lucrare stiintifica. Un alt membru al Guvernului roman, . continuă pe România Liberă

VIDEO. Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ecaterina Andronescu l-a aparat pe Victor Ponta in ...

UPDATE: Contactata de Romania libera, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca nu a plagiat niciodata in viata ei si ca gestul jurnalistilor germani este unul impardonabil. Ecaterina Andronescu comenteaza acuzatiile de plagiat. Vezi ce spune ministrul _ _ _ _ Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung scrie, intr-un articol publicat joi, ca ministrul Educatiei din Romania, Ecaterina Andronescu, l-a aparat pe premierul Victor Ponta in cazul plagiatului privind teza de .

Ffrankfurter Allgemeine Zeitung: Ecaterina Andronescu l-a aparat pe Victor Ponta in scandalul ...

Cotidianul german Franfurter Allgemeine Zeitung scrie, intr-un articol publicat joi, ca ministrul Educatiei din Romania, Ecaterina Andronescu, l-a aparat pe premierul Victor Ponta in cazul plagiatului privind teza de doctorat pentru ca se simtea cu musca pe caciula. Mai exact, FAZ, care citeaza Integru. org, o acuza pe Ecaterina Andronescu ca, in anul 2003, ar fi plagiat o lucrare stiintifica. Un alt membru al Guvernului roman, ministrul social-democrat al Educatiei, Ecaterina Andronescu, ar .

Frankfurter Allgemeine Zeitung semnaleaza un nou posibil caz de plagiat in Guvernul Ponta: Ecaterina Andronescu ar fi plagiat intr-o lucrare stiintifica din anul 2003

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung semnaleaza joi, citand site-ul Integru. org, un nou posibil caz de plagiat in Guvernul Ponta: social-democrata Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei, a fost descoperita cu pasaje copiate in publicatiile sale stiintifice. Platforma integru. org care si-a dedicat activitatea integritatii academice din Romania a analizat un articol pe care doamna ministru il numeste in lista publicatiilor sale stiintifice. Rezultatul care poate fi vazut la adresa Integru. org arata ca acest articol ar fi plagiat dincolo de orice indoiala. Contactat de HotNews. ro, ministrul Ecaterina Andronescu a declarat ca deocamdata nu poate comenta aceasta situatie pentru ca este intr-o intalnire si nu cunoaste cazul. Vom reveni mai tarziu cu pozitia ministrului Educatiei. Aceste acuzatii de plagiat au fost dezbatute in mai multe randuri. Prima oara despre acest caz a scris in 2006 Iuliana Gatej in Cotidianul, in articolul Cati Andronescu a mosit un plagiat.

ULTIMA ORA Frankfurter Allgemeine Zeitung semnaleaza un nou posibil caz de plagiat in Guvernul Ponta: Ecaterina Andronescu ar fi plagiat intr-o lucrare stiintifica din anul 2003

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung semnaleaza joi, citand site-ul Integru. org, un nou posibil caz de plagiat in Guvernul Ponta: social-democrata Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei, a fost descoperita cu pasaje copiate in publicatiile sale stiintifice. Platforma integru. org care si-a dedicat activitatea integritatii academice din Romania a analizat un articol pe care doamna ministru il numeste in lista publicatiilor sale stiintifice. Rezultatul care poate fi vazut la adresa Integru. org, arata ca acest articol ar fi plagiat dincolo de orice indoiala. Contactata de Hotnews. ro, Ecaterina Andronescu nu a furnizat un punct de vedere, spunand ca este intr-o intalnire. Vom reveni cu pozitia ministrului Educatiei in acest caz.

Ecaterina Andronescu se APARA de acuzatiile de plagiat. Vezi ce spune ministrul.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a comentat, joi, pentru Romania libera, acuzatiile jurnalistilor de la Frankfurter Allgemeine Zeitung, potrivit carora ar fi plagiat o lucrare stiintifica. Contactata de Romania libera, Ecaterina Adronescu a calificat drept impardonabile acuzatiile jurnalistilor germani. Nu am plagiat niciodata in viata mea. Este absolut impardonabil. O sa dau toate explicatiile printr-un comunicat. referitoare la aceste acuzatii - n. red. ), a spus .

Ecaterina Andronescu comenteaza acuzatiile de plagiat. Vezi ce spune ministrul.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a comentat, joi, pentru Romania libera, acuzatiile jurnalistilor de la Frankfurter Allgemeine Zeitung, potrivit carora ar fi plagiat o lucrare stiintifica. Contactata de Romania libera, Ecaterina Adronescu a calificat drept impardonabile acuzatiile jurnalistilor germani. Nu am plagiat niciodata in viata mea. Este absolut impardonabil. O sa dau toate explicatiile printr-un comunicat. referitoare la aceste acuzatii - n. red. ), a spus .

ULTIMA ORA Ecaterina Andronescu: Legea nu-mi da competenta de a retrage titlul de doctor premierului Victor Ponta

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews. ro ca in cazul titlului de doctor al prim-ministrului Victor Ponta face ceea ce ii permite legea. Intrebat cum va raspunde scrisorii deschise prin care mai multi profesori universitari si oameni de cultura ii cer sa-i retraga premierului titlul de doctor, ministrul Educatiei a raspuns: Asa cum am mai spus de nenumarate ori, legea nu-mi da competente in aceasta directie. Ecaterina Andronescu: Legea ar putea sa fie extrem de aspra, dar cu o temporizare de 1 an, ca toata lumea sa aiba timp sa scoata ceea ce nu se potriveste si sa ramana opera curata. Ne gandim. Sa nu judecam dupa o lege a anului 2012 lucrari care s-au elaborat acum 20 ani cand nu aveam aceasta lege.

Ecaterina Andronescu: Legea nu-mi da competenta de a retrage titlul de doctor premierului Victor Ponta

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews. ro ca in cazul titlului de doctor al prim-ministrului Victor Ponta face ceea ce ii permite legea. Intrebat cum va raspunde scrisorii deschise prin care mai multi profesori universitari si oameni de cultura ii cer sa-i retraga premierului titlul de doctor, ministrul Educatiei a raspuns: Asa cum am mai spus de nenumarate ori, legea nu-mi da competente in aceasta directie. Ecaterina Andronescu: Legea ar putea sa fie extrem de aspra in ce priveste plagiatele - n. red. ), dar cu o temporizare de 1 an, ca toata lumea sa aiba timp sa scoata ceea ce nu se potriveste si sa ramana opera curata. Ne gandim. Sa nu judecam dupa o lege a anului 2012 lucrari care s-au elaborat acum 20 ani cand nu aveam aceasta lege.

Ecaterina Andronescu: Am lucrat cu alte substante si pe o alta ruta de procesare decat a celui pe care l-am fi plagiat. Singurul lucru comun este limba engleza

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a comentat, joi, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1, de pe B1TV, acuzatiile de plagiat care i-au fost aduse recent. Detalii AICI)Este vorba despre un articol de.

Nou caz de plagiat, in Guvernul Ponta: Ecaterina Andronescu, acuzata ca a copiat parti ale unei lucrari stiintifice din 2003

Un nou posibil caz de plagiat a fost semnalat in Guvernul Ponta. Este vorba despre ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, despre care platforma Integru. org scrie ca ar fi plagiat intr-o lucrare stiintifica din.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )