Libnet.ro
UNICEF

14:30

Franta ameninta din nou ca va parasi negocierile privind tratatul de liber-schimb TTIP si avanseaza o data limita

Hotnews Hotnews,
 Franta ameninta din nou ca va parasi negocierile privind tratatul de liber-schimb TTIP si avanseaza o data limita

Franta a inasprit din nou tonul miercuri fata de Statele Unite, amenintand cu abandonarea negocierilor in curs asupra Tratatului trans-atlantic TTIP) daca lucrurile nu se schimba serios pana la finele lui 2016, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Decizia cu privire la aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, amanata din nou. Franta s-a opus vehement introducerii pe agenda JAI a aderarii Romaniei

O decizie cu privire la aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen urmeaza sa fie amanata din nou, deoarece nu urmeaza sa fie introdusa pe agenda reuniunii ministrilor europeni de saptamana aceasta, potrivit unor surse la curent cu situatia, citate de postul bulgar national de radio BNR). UPDATE Franta, Germania, Olanda si Finlanda au fost statele care s-au opus introducerii pe agenda Consiliului JAI din 8-9 octombrie a aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, francezii fiind cei mai vehementi, iar partea romana a fost in cele din urma de acord, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Podul de peste Mures, din nou in lucrari. Traficul fusese redeschis de doua luni

Au inceput din nou lucrari pe podul de la Soimus, de peste raul Mures, asta dupa ce in urma cu doua luni a fost redeschis traficului. Podul care face legatura intre Deva si Oradea a intrat in.

Afacerile de familie din Europa sunt optimiste privind perspectivele lor de viitor

Afacerile de familie care au o prezenta puternica in Europa peste 14 de milioane de afaceri de familie in UE) si care asigura o mare parte din locurile de munca peste 60 de milioane de locuri de munca in sectorul privat, respectiv in medie 40-50% din toate locurile de munca) continua sa contribuie in mod activ la economiile regionale, potrivit unui comunicat KPMG.

Teroristii gruparii Stat Islamic socheaza din nou. Au executat 70 de membri ai unui trib sunnit din Irak

Militantii gruparii Stat Islamic au executat 70 de membri ai unui trib sunnit in provincia al-Anbar, din vestul Irakului, a anuntat luni liderul lor tribal, citat de DPA in pagina electronica.

Victor Ponta, dupa decizia de eliberare conditionata anuntata de Judecatoria Sectorului 4: Ma bucur din toata inima ca Gica Popescu va fi din nou alaturi de familie

Premierul Victor Ponta a aplaudat, intr-o postare pe Facebook, decizia Judecatoriei Sectorului 4 de a-l elibera conditionat pe Giga Popescu din inchisoare, aratand ca se bucura ca sportivul va fi din nou alaturi de familie si de cei apropiati.

Video: Claudiu Keseru a lovit din nou. Romanul este golgeter in Bulgaria

Klaudiu Keseru este golgeter in Bulgaria, dupa reusita din partida cu Cherno More, 1 - 1. Dupa 11 etape scurse in campionatul Bulgar, Keseru e golgheter, cu 5 goluri. Ludogoret e lider, cu 20 de puncte, insa are .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2605 seconds )