Libnet.ro
UNICEF

07:00

Afacerile de familie din Europa sunt optimiste privind perspectivele lor de viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afacerile de familie din Europa sunt optimiste privind perspectivele lor de viitor

Afacerile de familie care au o prezenta puternica in Europa peste 14 de milioane de afaceri de familie in UE) si care asigura o mare parte din locurile de munca peste 60 de milioane de locuri de munca in sectorul privat, respectiv in medie 40-50% din toate locurile de munca) continua sa contribuie in mod activ la economiile regionale, potrivit unui comunicat KPMG. continuă pe Ziarul Bursa

Romania domina topul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est

Pentru prima data de la publicarea topului celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est SEE) efectuat de agentia de presa bulgara SeeNews, castigatorul nu este grupul OMV Petrom ci producatorul auto.

Cele mai performante sisteme de pensii private din Europa

Fondurile de pensii private obligatorii din Romania au raportat cele mai mari randamente din randul sistemelor administrate privat si finantate de stat din Europa, cu un castig anual real de 5,56% in.

Investitiile imobiliare din Europa Centrala si de Est au atins niveluri record in trimestrul 3

Volumul investitiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est a crescut in trimestrul al treilea din 2015 cu 14%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la un nivel record de 2,97 miliarde de euro, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. in total, s-a inregistrat o crestere anuala de 6%, conform celui mai recent raport CBRE privind pietele imobiliare din regiune.

De ce suntem pe ultimul loc din Europa la reciclare

Coruptia autoritatilor locale, legi incalcate de catre societatile care aduna gunoiul, lipsa unei infrastructuri obligatorii de colectare selectiva si dezinteresul unei parti a populatiei pentru protectia mediului sunt cauzele pentru care in Romania se recicleaza doar 3% din deseurile municipale.

4 firme private din 10 sunt pe pierdere in Romania. Companiile insolvente genereaza trei sferturi din creditele neperformante (raport BNR)

Numarul firmelor private cu pierderi a crescut simtitor, pana la 244. 600, adica 41% din totalul firmelor private. Firmele cu pierderi vin in principal din comert 38%) si servicii si utilitati 37%), cele mai mari pierderi fiind inregistrate insa in servicii si utilitati 12,8 miliarde lei, respectiv 31% din pierderea agregata) si industrie 12,1 miliarde lei, respectiv 29%). In functie de dimensiune, majoritatea covarsitoare a firmelor care inregistreaza pierderi sunt microintreprinderi 231. 500 firme). Peste 67. 000 de firme au doar activitate scriptica cifra de afaceri nula), se arata in Raportul asupra stabilitatii financiare publicat de Banca Centrala. vezi atasament).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )