Libnet.ro
UNICEF

09:30

Video: Claudiu Keseru a lovit din nou. Romanul este golgeter in Bulgaria

Antena3 Antena3,
Video: Claudiu Keseru a lovit din nou. Romanul este golgeter in Bulgaria

Klaudiu Keseru este golgeter in Bulgaria, dupa reusita din partida cu Cherno More, 1 - 1. Dupa 11 etape scurse in campionatul Bulgar, Keseru e golgheter, cu 5 goluri. Ludogoret e lider, cu 20 de puncte, insa are . continuă pe Antena3

De luni, cine pica proba practica la examenul auto nu mai sustine din nou proba teoretica

Incepand de luni, proba practica pentru obtinerea permisului auto va putea fi sustinuta din nou, in caz de esec, fara a mai repeta proba teoretica, insa cu conditia efectuarii a sase ore de pregatire intre doua examene.

Sorin Oprescu ar putea ajunge din nou la spital

Sorin Oprescu ar putea fi din nou transportat la spital. Avocatii acestuia vor decide daca cer din nou internarea lui in spital pentru analize la plamani. Oprescu e suspect de cancer la plamani si trebuie.

Timisoare are din nou apa calda, dupa ce a fost platit o transa din datoria societatii de termoficare

Municipiul Timisoara a fost din nou bransat la apa calda, la mai bine de o zi dupa ce aceasta fusese oprita, in urma acumularii unor datorii. Societatea de termoficare Colterm SA a platit o transa din datoria de peste 12 milioane de lei catre furnizorul de gaz E. ON Energie.

Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou

Desi multi credeau ca s-a terminat scandalul generat de Stagefright si pericolul cu care vine aceasta vulnerabilitate la pachet, se pare ca nu e deloc asa. in urma cu cateva luni s-a ajuns la concluzia ca aproximativ un miliard de terminale cu Android sunt vulnerabile la un atac foarte simplu cu cod malitios. Problema era [] Stagefright, cea mai mare vulnerabilitate Android loveste din nou Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Regulile pentru obtinerea permisului auto se schimba de pe 5 octombrie: Candidatii care trec de proba teoretica vor putea sustine proba practica de mai multe ori, in decurs de un an. Creste numarul de ore obligatorii pentru a da din nou traseul

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, avand la dispozitie un an pentru a-si lua proba practica, informeaza avocatnet. ro. Insa, inainte de a incerca din nou sa treaca proba practica, candidatii trebuie sa mai urmeze cel putin 6 ore de conducere practica. Prevederile apar intr-un act normativ publicat in luna august in Monitorul Oficial.

Radoi ataca: Armata vrea Steaua pentru ca e profitabila. Negocierile CSA - FCSB, impotmolite din nou

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a spus ca echipa patronata de Gigi Becali a devenit profitabila de-a lungul timpului, iar acest lucru a starnit interesul Armatei. Radoi spune ca negocierilor au intrat din nou in impas.

Cristi Minculescu si trupa Iris vor fi Din nou impreuna, la Buzau

Indragita trupa este in deplasare in 13 orase din tara, iar maine, pe 2 octombrie, popeseste la Buzau. Spectacolul este anuntat la ora 19. 00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar pretul unui bilet este de 29 de lei.

UPDATE. OPRESCU vrea, din nou, la spital. Sustine, in instanta, ca are 12 noi afectiuni. Decizia definitiva va fi data de Curtea de Apel Bucuresti

Sorin Oprescu, edilul suspendat al Capitalei, aflat in arest preventiv pentru coruptie, solicita judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti eliberararea pentru a se interna in spital. El sustine ca si-ar fi descoperit 12 noi afectiuni de cand este incarcerat. intre afectiuni ar fi enumerat noduli la plamani, spun surse judiciare. Miercuri, Tribunalul Bucuresti i-a prelungit arestarea preventiva pe inca 30 de zile. Contestatia lui Oprescu, in care sunt enumerate noile afectiuni, va fi judecata luni la Curtea de Apel Bucuresti.

Procesul lui Marian Oprisan s-a AMANAT din nou. Pentru a PATRA oara

Procesul in care Marian Oprisan este acuzat de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals se reia vineri la Curtea de Apel Cluj. La termenul din septembrie, magistratii au decis sa amane, pentru a treia oara, judecarea recursului dupa ce au reaudiat 11 martori din cei 12, ceruti de procurorii DNA.

Alina Bica, din nou in Penitenciarul Targsor

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, a fost transferata din Arestul Politiei Capitalei in Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata pentru luare de mita pentru a-i clasa un dosar omului de afaceri Horia Simu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )