Libnet.ro
UNICEF

11:45

Teroristii gruparii Stat Islamic socheaza din nou. Au executat 70 de membri ai unui trib sunnit din Irak

Antena3 Antena3,
Teroristii gruparii Stat Islamic socheaza din nou. Au executat 70 de membri ai unui trib sunnit din Irak

Militantii gruparii Stat Islamic au executat 70 de membri ai unui trib sunnit in provincia al-Anbar, din vestul Irakului, a anuntat luni liderul lor tribal, citat de DPA in pagina electronica. continuă pe Antena3

Stat Islamic a executat 70 de oameni in Irak

Militantii gruparii Stat Islamic au executat 70 de membri ai unui trib sunnit in provincia al-Anbar, din vestul Irakului.

FOTO. Mireasa desertului, distrusa de Stat Islamic

Gruparea terorista Stat Islamic a distrus o relicva de aproximativ 2. 000 de ani, Arcul de Triumf din centrul orasului antic Palmira, supranumit Mireasa desertului.

Sorin Oprescu ar putea ajunge din nou la spital

Sorin Oprescu ar putea fi din nou transportat la spital. Avocatii acestuia vor decide daca cer din nou internarea lui in spital pentru analize la plamani. Oprescu e suspect de cancer la plamani si trebuie.

Podul de peste Mures, din nou in lucrari. Traficul fusese redeschis de doua luni

Au inceput din nou lucrari pe podul de la Soimus, de peste raul Mures, asta dupa ce in urma cu doua luni a fost redeschis traficului. Podul care face legatura intre Deva si Oradea a intrat in.

UPDATE Decizia cu privire la aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, amanata din nou. Franta s-a opus vehement introducerii pe agenda JAI a aderarii Romaniei

O decizie cu privire la aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen urmeaza sa fie amanata din nou, deoarece nu urmeaza sa fie introdusa pe agenda reuniunii ministrilor europeni de saptamana aceasta, potrivit unor surse la curent cu situatia, citate de postul bulgar national de radio BNR). UPDATE Franta, Germania, Olanda si Finlanda au fost statele care s-au opus introducerii pe agenda Consiliului JAI din 8-9 octombrie a aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, francezii fiind cei mai vehementi, iar partea romana a fost in cele din urma de acord, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

De luni, cine pica proba practica la examenul auto nu mai sustine din nou proba teoretica

Incepand de luni, proba practica pentru obtinerea permisului auto va putea fi sustinuta din nou, in caz de esec, fara a mai repeta proba teoretica, insa cu conditia efectuarii a sase ore de pregatire intre doua examene.

Victor Ponta, dupa decizia de eliberare conditionata anuntata de Judecatoria Sectorului 4: Ma bucur din toata inima ca Gica Popescu va fi din nou alaturi de familie

Premierul Victor Ponta a aplaudat, intr-o postare pe Facebook, decizia Judecatoriei Sectorului 4 de a-l elibera conditionat pe Giga Popescu din inchisoare, aratand ca se bucura ca sportivul va fi din nou alaturi de familie si de cei apropiati.

Video: Claudiu Keseru a lovit din nou. Romanul este golgeter in Bulgaria

Klaudiu Keseru este golgeter in Bulgaria, dupa reusita din partida cu Cherno More, 1 - 1. Dupa 11 etape scurse in campionatul Bulgar, Keseru e golgheter, cu 5 goluri. Ludogoret e lider, cu 20 de puncte, insa are .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )