Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta: Atacatorul de la prefectura politiei din Paris se convertise la islam

România Liberă România Liberă,
Franta: Atacatorul de la prefectura politiei din Paris se convertise la islam

Barbatul care a ucis cu lovituri de cutit patru functionari in sediul prefecturii politiei din Paris. continuă pe România Liberă

Patru politisti, ucisi intr-un atac cu arma alba in Prefectura Politiei din Paris

Patru politisti au fost ucisi intr-o agresiune cu arma alba comisa joi in interiorul Prefecturii de Politie din Paris de catre un angajat care a fost dupa aceea ucis prin impuscare de fortele de ordine, din motive inca nedeterminate, relateaza AFP.

Patru politisti, ucisi intr-un atac cu cutitul in Prefectura Politiei din Paris de catre un angajat

Patru politisti au fost ucisi intr-o agresiune cu arma alba comisa joi in interiorul Prefecturii de .

VIDEO Atac cu cutitul la sediul Politiei din Paris: Cel putin patru politisti au murit. Agresorul a fost si el impuscat mortal Politistii alergau cuprinsi de panica- UPDATE

Un barbat a atacat cu cutitul un ofiter de politie in sediul central al politiei din Paris, iar un al doilea agent a intervenit incercand sa-l imobilizeze pe atacator. Ultimul bilant al victimelor, evocat de presa franceza, vorbeste despre cinci morti: patru politisti si atacatorul care ar fi lucrat in cadrul institutiei.

UPDATE Atac cu un cutit la sediul politiei din Paris. Cel putin patru politisti au murit; atacatorul a fost ucis

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi ofiteri de la sediul central al politiei din Paris, joi, si a fost in cele din urma impuscat mortal de autoritati. Presa franceza scrie ca patru politisti au murit in urma atacului.

Alerta la Paris. Un barbat a atacat mai multi politisti cu un cutit. Doua persoane au murit

Un atac cu arma alba a avut loc la Prefectura politiei din Paris, la inceputul dupa-amiezii de joi, iar autorul a fost lichidat, potrivit presei franceze. Barbatul inarmat cu un cutit a atacat mai multi.

VIDEO O jurnalista lovita in fata de un proiectil al politiei din Hong Kong si-ar putea pierde permanent vederea la ochiul drept, spune avocatul sau

Veby Mega Indah, o jurnalista indoneziana care a fost lovit duminica de un proiectil al politiei din Hong Kong in timpul protestului, nu va mai vedea deloc cu un ochi, potrivit avocatului acesteia, scrie HongKongfp.

UPDATE ATAC ARMAT LA PARIS: Fortele de ordine sunt in alerta! Bilant de ULTIM moment al victimelor

UPDATE: Cinci oameni au murit in urma unui atac al sediului Prefecturii Politiei din Paris, patru dintre ei fiind politisti. Atacatorul, inarmat cu un cutit, a fostimpuscat mortal, dupa ce a ranit mai.

Cum a ajuns o fata moarta din Paris sa aiba cele mai sarutate buze din istorie

Nimeni nu stie care era numele ei. Nu i se cunosteau varsta si trecutul. Sau cum viata a adus-o la Paris si apoi a murit inecata in raul Sena. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )