Libnet.ro
UNICEF

16:45

Franta si Uniunea Africana isi intaresc fortele in Republica Centrafricana

Antena3 Antena3,
Franta si Uniunea Africana isi intaresc fortele in Republica Centrafricana

Uniunea Africana a decis sa-si mareasca forta in Republica Centrafricana la 6. 000 de persoane, fata de cele 3. 600 prevazute initial, a anuntat sambata presedintia franceza, la sfarsitul unei reuniuni. continuă pe Antena3

MASACRUL izbucnit in Republica Centrafricana s-a soldat cu cel putin 300 de morti

Violentele izbucnite joi dimineata la Bangui, in Republica Centrafricana, care au degenerat intr-un masacru, s-au soldat cu cel putin 300 de morti, a declarat un oficial al Crucii Rosii centrafricane, sub.

A inceput operatiunea militara franceza in Republica Centrafricana

Ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, a anuntat inceputul operatiunii militare franceze in Republica Centrafricana, in cadrul careia urmeaza sa fie mobilizati 1. 200 de militari, informeaza AFP,.

Ministru francez: A inceput operatiunea militara franceza in Republica Centrafricana

Operatiunea militara franceza in Republica Centrafricana, care urmeaza sa mobilizeze pana la 1. 200 de soldati, a inceput cu desfasurarea de patrule la Bangoui, a anuntat ieri ministrul francez al apararii, Jean-Yves Le Drian, informeaza AFP.

Franta a lansat misiunea militara in Republica Centrafricana, stat amenintat de genocid

EutersFranta a dat startul celei de-a doua operatiuni majore din acest an pe continentul african, mobilizand trupe in capitala Republicii Centrafrica pentru a pune capat violentelor care au adus tara in pragul genocidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )