Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, si omul de afaceri, Marian Capatana, raman in arest. Decizia Instantei supreme, definitiva

România Liberă România Liberă,
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, si omul de afaceri, Marian Capatana, raman in arest. Decizia Instantei supreme, definitiva

Magistratii ICCJ au decis, joi, ca Mircea Basescu si Marian Capatana sa ramana in arest. Instanta suprema a respins cererile de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a arestului la domiciliu. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest - definitiv

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, au hotarat, joi, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, care au respins cererile de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a arestului la domiciliu.

Decizie definitiva: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis ca Mircea Basescu si Marian Capatana sa ramana in arest. Magistratii au respins cererile de inlocuire a masurii arestarii preventive cu.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest: Decizia iCCJ este definitiva

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, au hotarat, joi, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, care au respins cererile de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura .

Ginerele interlopului Bercea Mondial ramane in arest in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Ginerele interlopului Bercea Mondial, Marius Constantin, cercetat alaturi de alte patru persoane in dosarul de santaj in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu, ramane in arest preventiv,.

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, judecat in dosarul santajului asupra lui Mircea Basescu, ramane in arest

Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis luni ca ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, cercetat in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu, ramane in arest preventiv, au decis, luni. Decizia instantei nu este definitiva, .

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care vorbeste despre situatia Lukoil (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, unde e tratat mai multe subiecte, printre care si situatia de la Lukoil. Basescu a afirmat ca abordarea Lukoil i se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )