Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ginerele interlopului Bercea Mondial ramane in arest in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Ginerele interlopului Bercea Mondial ramane in arest in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Ginerele interlopului Bercea Mondial, Marius Constantin, cercetat alaturi de alte patru persoane in dosarul de santaj in care este implicat fratele sefului statului, Mircea Basescu, ramane in arest preventiv,. continuă pe Antena3

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest, a decis Curtea de Apel Constanta

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cercetat in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu, ramane in arest preventiv, au decis, luni, magistratii Curtii de Apel Constanta. Masura dispusa de.

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, judecat in dosarul santajului asupra lui Mircea Basescu, ramane in arest

Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis luni ca ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, cercetat in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu, ramane in arest preventiv, au decis, luni. Decizia instantei nu este definitiva, .

Ginerele lui Bercea Mondial ramane dupa gratii

Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ramane dupa gratii. Curtea de Apel a judecat luni, legalitatea masurii preventive in cazul acestuia si a decis ca Marius Constantin nu scapa de arestul preventiv.

Bercea Mondial si fiica sa, Izaura Anghel, vor fi audiati

Bercea Mondial si fiica sa Izaura vor fi audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges in dosarul in care Izaura este acuzata ca a dat spaga unui gardian. Procurorii au cerut ca de data aceasta sa fie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )