Libnet.ro
UNICEF

12:00

Grup Feroviar Roman imprumuta 5 milioane euro de la Alpha Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grup Feroviar Roman imprumuta 5 milioane euro de la Alpha Bank

Actionarii Grup Feorviar Roman GFR) au aprobat contractarea unei facilitati de credit de la Alpha Bank, in valoare de 5. 000 de euro. Pentru garantarea facilitatii, societatea ofera mai multe garantii sub forma de ipoteca mobiliara, precum si un bilet la ordin in alb fara protest emis de societate. continuă pe Ziarul Bursa

MFE: Burse de pe peste 4,4 milioane euro pentru proiecte de cooperare interinstitutionala

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a semnat recent Acordul pentru finantarea programului Burse si cooperare interinstitutionala, din cadrul mecanismului financiar al Spatiului Economic European 2009-2014 SEE), ce pune la dispozitia Romaniei fonduri de peste 4,4 milioane euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

MyTicket.ro: Piata de concerte a inregistrat, din 2010 pana in prezent, vanzari de 10 milioane euro

Piata de concerte a inregistrat din 2010 pana in prezent o crestere anuala intre 7% si 10% atat ca numar de bilete vandute, cat si ca valoare medie a acestora), vanzari totale de 10 milioane euro si o diversificare a ofertei culturale, potrivit unei analize efectuate de MyTicket. ro.

Garanti Bank a acordat finantari in valoare de 22,5 milioane euro IMM-urilor

Garanti Bank a acordat finantari in valoare de 22,5 milioane euro intreprinderilor mici si mijlocii IMM) locale, in urma acordului de creditare cu International Finance Corporation IFC), membra a World Bank Group, se arata intr-un comunicat de presa.

NEPI a atras 45 milioane euro pentru Mega Mall si preluarea integrala a proiectului de la Vulcan

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 45 milioane euro printr-o majorare de capital, cu 29% peste suma vizata, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall si preluarii integrale a centrului comercial de pe platforma Vulcan.

Stirom va garanta un imprumut de 300 milioane euro pe care il va contracta o firma din grup

Producatorul de ambalaje de sticla Stirom Bucuresti STIB), parte a grupului elen Yioula Glassworks, va garanta cu mai multe active un imprumut de 300 milioane de euro care urmeaza sa fie contractat de o firma din grup, Glasstank, inregistrata in.

3TS Capital are 100 milioane euro pentru investitii in firme de media si IT and C

Compania de administrare a fondurilor de private equity si venture capital 3TS Capital Partners a atras, dupa prima etapa de subscriere, 103 milioane de euro pentru cel de-al patrulea fond, care vizeaza investitii de 2-10 milioane de euro in companii media si de IT and C, inclusiv in Romania.

3TS Capital are 100 milioane euro pentru investitii in firme de media si ITC, inclusiv din Romania

Compania de administrare a fondurilor de private equity si venture capital 3TS Capital Partners a atras, dupa prima etapa de subscriere, 103 milioane de euro pentru cel de-al patrulea fond, care vizeaza investitii de 2-10 milioane de euro in companii.

Proiect de Hotarare de Guvern: Datoriile de aproximativ 56 milioane de euro, pe care le are Posta Romana la bugetul de stat, vor fi convertite in actiuni

Guvernul dezbate miercuri un proiect de act normativ care vizeaza conversia in actiuni a datoriilor istorice pe care Posta Romana le are la bugetul de stat, respectiv datorii de 242,5 milioane lei aproximativ 56 milioane euro). Privatizarea Postei se va realiza astfel prin metoda majorarii de capital social prin aport de capital privat, prin dobandirea de catre un nou investitor a unui pachet de actiuni reprezentand 51% din capitalul social al companiei, inclusiv cel rezultat ca urmare a conversiei creantelor statului fata de Posta Romana in actiuni, in masura realizarii acesteia, daca este cazul, in cadrul unei operatiuni de majorare de capital prin emisiune de noi actiuni.

UPDATE Guvernul a aprobat conversia in actiuni a datoriilor de aproximativ 56 milioane de euro, pe care le are Posta Romana la bugetul de stat, in vederea privatizarii companiei

Guvernul a aprobat miercuri o Hotarare care vizeaza conversia in actiuni a datoriilor de peste 242,5 milioane lei aproximativ 56 milioane euro) pe care Posta Romana le are la bugetul de stat. Masura urmareste cresterea gradului de atractivitate a companiei pentru investitori. Privatizarea Postei se va realiza astfel prin metoda majorarii de capital social prin aport de capital privat, prin dobandirea de catre un nou investitor a unui pachet de actiuni reprezentand 51% din capitalul social al companiei, inclusiv cel rezultat ca urmare a conversiei creantelor statului fata de Posta Romana in actiuni, in masura realizarii acesteia, daca este cazul, in cadrul unei operatiuni de majorare de capital prin emisiune de noi actiuni.

ANAF se modernizeaza pe bani grei: costa 77 de milioane euro si dureaza cinci ani

Fiscul intra in proces de modernizare. Peste 77 milioane de euro vor fi cheltuite pentru reorganizarea si modernizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). Procesul de modernizare va incepe de la 1.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2988 seconds )