Libnet.ro
UNICEF

12:31

FRAUDA BAC. Ministerul Educatiei despre cazul din Ialomita: NU TOLERAM abaterile de la ...

România Liberă România Liberă,
FRAUDA BAC. Ministerul Educatiei despre cazul din Ialomita: NU TOLERAM abaterile de la ...

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a precizat, luni, intr-un comunicat remis redactiei, ca nu tolereaza abaterile de la normele de conduita profesionala in sistemul national de invatamant. Ministerul Educatiei Nationale a luat act de decizia Directiei Nationale Anticoruptie de a incepe urmarirea penala impotriva unor cadre didactice din judetul Ialomita, suspectate de fapte de coruptie in organizarea examenului de bacalaureat din anul 2012. MEN analizeaza situatia juridica aparuta, in . continuă pe România Liberă

Dosarele de coruptie la BAC, pe masa DNA. Ministerul Educatiei a gasit 15 posibile fraude la Bacalaureatul din 2013

96 de profesori, elevi si parinti din Ialomita, acuzati ca ar fi incercat sa fraudeze Bac-ul din 2012, sunt urmariti penal, a anuntat luni DNA, dupa un anunt similar care viza un dosar de la Sibiu, din 2013. De altfel, anul acesta a fost unul de forta in ceea ce priveste anchetele privind examenul national: au fost sase cazuri in care politia si procurorii au intervenit, iar Ministerul Educatiei a inregistrat 15 posibile fraude.

Ministerul Educatiei face o ancheta proprie in cazul elevelor arestate pentru spaga la examen

Ministerul Educatiei Nationale condamna situatia aparuta la Scoala Postliceala Sanitara Christiana Bacau, in urma careia trei eleve au primit mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzate de trafic de.

Ministerul Educatiei declanseaza ancheta la Bacau, in scoala postliceala unde trei eleve au ...

Ministerul Educatiei Nationale va face o ancheta la Scoala Postliceala Sanitara Christiana Bacau, dupa ce trei eleve au fost arestate, fiind acuzate de trafic de influenta, in legatura cu strangerea unor bani pentru protocolul comisiei de examen, anunta Mediafax. Cele trei eleve ar fi strans cate 200 de lei de la colegi, insa banii astfel adunati nu au ajuns la profesorii din comisia examenului de absolvire care incepe luni. Potrivit presei locale, elevele au urmat cursurile necesare .

VIDEO Trei eleve de la o scoala postliceala din Bacau, arestate pentru trafic de influenta. Ministerul Educatiei va derula la randul sau o ancheta

Trei eleve de la Scoala Postliceala Christiana din Bacau au primit, sambata, mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzate de trafic de influenta, transmite Agerpres. Ministerul Educatiei Nationale condamna situatia aparuta la scoala postliceala din Bacau si va demara o ancheta in acest caz.

Ministerul Agriculturii: evaziunea fiscala din sectorul painii a ajuns la 60% din totalul productiei

Evaziunea fiscala din sectorul painii a ajuns la 60% din totalul productiei, arata datele Ministerului Agriculturii. Aproximativ 1,5 miliarde de lei a pierdut statul anul trecut din tranzactiile facute pe piata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )