Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mojicie la nivel inalt. Presedintele Braziliei si gurul sau, ministrul Educatiei, ii ataca pe sotii Macron

Adevărul Adevărul,
Mojicie la nivel inalt. Presedintele Braziliei si gurul sau, ministrul Educatiei, ii ataca pe sotii Macron

Mojicia la nivel inal in politica pare sa devina regula. Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a postat un comentariu jignitor duminica la adresa primei doamne a Frantei, Brigitte Macron, in timp ce unul dintre ministrii sai l-a numit pe seful statului francez Emmanuel Macron un cretin oportunist. continuă pe Adevărul

Reactia lui Macron fata de ironiile facute de presedintele Braziliei pe seama sotiei sale

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a raspuns omologului sau brazilian Jair Bolsonaro, dupa ce acesta din urma a ironizat-o pe Prima Doamna a Frantei.

Presat, presedintele Braziliei trimite armata sa lupte cu flacarile din Padurea Amazoniana

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a autorizat mobilizarea armatei in Padurea Amazoniana pentru a lupta contra incendiilor, dar a estimat ca aceste focuri nu pot servi drept pretext pentru sanctiuni internationale, scrie AFP.

Presedintele Braziliei sustine ca guvernul sau nu are resursele necesare pentru a lupta impotriva incendiilor din padurea tropicala

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat ca guvernul sau nu are resursele necesare pentru a lupta impotriva numarului record de incendii din padurea amazoniana, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )