Libnet.ro
UNICEF

09:45

Fraude de milioane de euro, prezentate la Exces de putere. Beneficiari - firme de casa ale fostului PDL

Antena3 Antena3,
Fraude de milioane de euro, prezentate la Exces de putere. Beneficiari - firme de casa ale fostului PDL

Firme de casa ale PDL au facut averi de sute de milioane in urma unor contracte dubioase cu institutiile statului. Este si cazul unei societati din Sibiu care a vandut in decembrie 2009 Oficiului de Cadastru. continuă pe Antena3

BCR a trecut pe profit, cu 77 milioane euro, dupa un an cu pierderi

BCR a inregistrat in primul trimestru un profit de 344 milioane lei 77,1 milioane euro), dupa ce anul trecut a avut pierderi de 2,8 miliarde lei in urma curatarii bilantului, in timp ce activele s-au redus fata de decembrie cu 1,5%, la 60,67 miliarde lei 13,75 miliarde de euro), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Erste, profit de 225,8 milioane euro, dublu fata de perioada similara din 2014

Erste Group a incheiat primul trimestru din 2015 cu un profit net in crestere, de la 103,3 milioane euro, in perioada similara din 2014, la 225,8 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

CFR reabiliteaza 21 de poduri si podete feroviare, contract estimat la peste 36 milioane euro

CFR SA cauta constructor pentru reabilitarea 17 poduri si 4 podete feroviare apartinand sucursalei CF Galati, acordul avand o valoare estimata de 36,5 milioane euro, inclusiv TVA, informeaza.

Enterprise Investors achizitioneaza 76% din 3S pentru 22 milioane euro

Polish Enterprise Fund VII PEF VII), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors, a semnat un acord de achizitionare a 76% din actiunile 3S SA, companie din telecomunicatii ce opereaza in sudul Poloniei, valoarea tranzactiei fiind de 22 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

CNADNR va plati despagubiri de 8,6 milioane euro constructorului unei portiuni din autostrada A3

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) trebuie sa plateasca despagubiri de 8,6 milioane de euro catre o companie italiana de constructii, pentru tergiversarea lucrarilor la o portiune din autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, a decis joi Tribunalul Bucuresti. Decizia instantei nu este definitiva.

Alimente si bauturi austriece de 115 milioane euro, exportate anul trecut in Romania

Companiile din Austria au exportat produse alimentare si bauturi de 115 milioane de euro, anul trecut, in tara noastra, valoarea fiind in crestere cu 4,6% fata de anul 2007, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Rudolf Lukavsky, consilierul comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti.

Austria a exportat produse alimentare si bauturi de 115 milioane euro in Romania

Exporturile in industria produselor alimentare si bauturilor ale Austriei in Romania, pe anul 2014, au crescut cu 4,6% fata de anul 2007, ajungand la 115 milioane de euro, iar comertul exterior total a fost de 3,1 miliarde de euro, arata un comunicat transmis redactiei.

Grecia a platit catre FMI o transa de 200 milioane euro

Grecia a platit miercuri catre Fondul Monetar International FMI) o transa de 200 de milioane de euro, reprezentand dobanzi, dintr-un total de aproape un miliard de euro pe care trebuie sa il achite in luna mai institutiei financiare, a declarat un oficial elen citat de Reuters.

Aproape 40 de treceri la nivel cu calea ferata din 8 judete vor fi modernizate cu pana la 6 milioane euro

Aproape 40 de treceri la nivel cu cale ferata aferente sucursalelor Galati si Iasi vor fi modernizare cu o valoare a contractului estimata la 25,2 milioane lei, scrie Mediafax. Proiectul va fi finantat din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )