Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fraudele cu fonduri europene sunt mai mari decat cele raportate - presa.

România Liberă România Liberă,
Fraudele cu fonduri europene sunt mai mari decat cele raportate - presa.

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale Uniunii Europene in 2010, relateaza publicatia electronica EUobserver. com, potrivit Mediafax. Extinderea activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene este cu adevarat socanta . ) Consideram ca suma reala este mult mai mare, a declarat joi comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding. Anul trecut, bugetul Uniunii Europene a fost de 125,5 miliarde . continuă pe România Liberă

Fraudele cu fonduri europene, mai mari decat se credea initial. Reading cere o lege federala

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale UE in 2010. Cifrele activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene sunt cu.

Manuel Valls are griji mai mari decat rromii....

000 de rromi razleti si la mila Domnului nu se compara cu mai mult de 4 milioane de francezi musulmani de origine magrebiana. S-a protestat si la Paris impotriva filmului The Innocence of Muslims, film care prezinta islamul ca un cancer si pe profetul Mahomed ca pe un personaj crud si desfranat. Protestele violente care au incendiat lumea araba, culminand cu uciderea celor patru diplomati americani de la Consulatul din Benghazi, printre care ambasadorul SUA in Libia, Chris Stevens, nu .

Analisti: cozile pentru iPhone 5 vor fi chiar mai mari decat in 2007

Apple este dat pe spate de feedbackul primit de la clienti in ceea ce priveste noua generatie a smartphone-ului ale caror stocuri initiale precomenzi) s-au dat vineri in doar cateva minute, conform Natalie Kerris, purtator de cuvant.

Mechel inchide combinatul Otelu Rosu, activul cu cele mai mari sanse sa fie scos la ...

Producatorul rus de otel Mechel va inchide in luna octombrie combinatul Ductil Steel Otelu Rosu pe termen nedefinit, acesta fiind activul cu cel mai mari sanse sa fie scos la vanzare, a declarat o sursa de la Mechel Romania pentru portalul Platts, parte a grupului McGraw-Hill, relateaza Mediafax. Angajatii de la Otelu Rosu vor fi pastrati fara a se confrunta cu perspectiva concedierilor, spre deosebire de personalul de la combinatul detinut de Mechel la Campia Turzii. Ductil Steel Otelu Rosu .

Analiza Criza si sistemul bancar: Cine a pierdut si cine a castigat? Cum a evoluat CDS-ul Romaniei fata de cel al altor state? A fost cursul mai volatil decat il dorea Guvernatorul?

Bancile cu capital olandez si portughez si-au marit cota de piata, celelalte si le-au vazut diminuate. La CDS-uri stam mai bine decat Ungaria dar mai rau decatCehia sau Polonia. Resursele atrase de la bancile mama au scazut, ceea ce nu era de mirare, in vreme ce volatilitatea cursului de schimb a crescut fata de acum un an si jumatate. Despre numarul de agentii la suta de mii de locuitori nu ne pronuntam din cauza Referendumului INS- datele nu sunt definitive si mai mult am incurca statisticile. In text o sa gasiti totusi un grafic orientativ despre acest subiect. Datele sunt obtinute de la BNR sau via Bloomberg si prelucrate la Banca Centrala click pe grafice pentru a va aparea marite).

SRI: Amenintarea terorista este in crestere in Romania. Ne concentram mai mult decat in alti ani

Directorul SRI, George Maior, a atras atentia, marti, ca amenintarea terorista este in crestere, institutia concentrandu-se pe acest fenomen mai mult decat in alti ani. Declaratia a fost facuta dupa ce.

Directorul SRI la Parlament: Amenintarea terorista e in crestere, ne concentram asupra fenomenului mai mult decat in alti ani

Directorul SRI, George Maior, a fost audiat, marti, in comisia parlamentara de specialitate, in legatura cu activitatea Serviciului pe 2011, precizand, la final, ca amenintarea terorista este in crestere, institutia concentrandu-se pe acest fenomen mai mult decat in alti ani, informeaza Mediafax.

Piata, mai puternica decat agentiile de rating: retrogradata Franta plateste dobanzi mai mici

Obligatiunile statului francez cu maturitati de peste un an s-au apreciat cu 7,4% pe piata secundara in ultimele opt luni, evolutie de peste doua ori mai buna decat media pietei titlurilor de stat, in pofida retrogradarii ratingului triplu-A al tarii.

Romania intre tarile cu cele mai mari probleme in gestionarea deseurilor

In cadrul seminarului Deseuri: cele 18 criterii ale Comisiei Europene si drumul Romaniei spre performanta s-a discutat despre clasarea foarte proasta a tarii noastre in ceea ce priveste programele de gestionare a deseurilor, anunta Ministerul Mediului si Padurilor intr-un comunicat de presa.

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )