Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fresh! M.I.A. ne prezinta o noua piesa Trouble Again!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fresh! M.I.A. ne prezinta o noua piesa Trouble Again!

Noul track este un bonus track inclus pe recentul material de studio al rapperitei, intitulat Matangi, material lansat pe cinci noiembrie. Trouble Again este disponibil spre descarcare online pe Spotify. Oh, oh youre in trouble/ I step up in the game and I burst that bubble, canta M. in piesa Trouble Again, trackul dovedindu-se a . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Illinit face echipa cu Junho de la 2PM pentru o noua piesa Hello!

Ziua de trei decembrie ne-a adus in dar o noua piesa de la rapperul Illinit, intitulata Hello, trackul beneficiind de aparitia ca featured artist a lui Junho, membru al formatiei 2PM. Frumoasa piesa se evidentiaza gratie rapului lui Illinit care este echilibrat de vocea calda si dulce a lui Junho, Hello fiind acompaniata de numeroase .

Fresh! Childish Gambino si Azealia Banks fac echipa pentru o noua piesa The Oldest Computer (The Last Night)!

Desi ocupata cu lucrul la cele doua viitoare sale albume pe care le va lansa in decursul anului 2014, Azealia Banks nu ezita sa dea o mana de ajutor si colegilor sai de breasla. Recent artista a inregistrat o piesa in colaborare cu cantaretul Childish Gambino, intitulata The Oldest Computer The Last Night). Trackul nou-nout .

HOT! Lil Kim lanseaza o noua piesa I Am Kimmy Blanco + prezinta tracklistul mixtape-ului Hardcore 2K13!

Daca Black Friday nu ne-a adus in dar noul sau material, mixtape-ul Hardcore 2K13, rapperita s-a gandit sa ne ofere totusi o noua piesa spre ascultare, intitulata I Am Kimmy Blanco. Concomitent insa Lil Kim a dezvaluit si tracklistul oficial al viitorului sau mixtape. Dupa piesa Dead Gal Walking cu influente dancehall Lil Kim isi .

Sevyn Streeter lanseaza un mini clip pentru o noua piesa B.A.N.S.!

Protejata lui Chris Brown isi lanseaza astazi, trei decembrie, primul EP din cariera, intitulat Call Me Crazy, But. De pe primul sau material Sevyn Streeter a extras ca single oficial trackul It Wont Stop, piesa in colaborare cu mentorul Chris Brown. Recent Sevyn Streeter a dezvaluit un mini clip pentru o alta noua piesa de .

O noua piesa a Aliciei Keys a scapat pe internet Die Without You! Ascult-o aici!

La un de la lansare albumului Girl On Fire, noi piese de ale talentatei Alicia Keys incep sa isi faca aparitia pe internet, acestea fiind cel mai probabil compuse in cadrul sesiunii de inregistrare a materialului mentionat anterior. Pe aceasta lista se afla si demo-ul Die Without You care a scapat pe internet pe trei .

HOT! T-ara lanseaza 2 videoclipuri pentru noua piesa Do You Know Me?!

Cele sase membre ale formatiei sud-coreene le-au oferit fanilor posibilitatea ca pe 1 decembrie sa se delecteze pentru prima data cu clipul piesei Do You Know Me?, acesta fiind dezvaluit in cadrul unui eveniment live. Acum cateva ore insa contul de Youtube al labelului KT Music a preluat clipul si l-a incarcat pe pagina sa.

Fresh! Sam Smith ne prezinta un nou single Money On My Mind!

Artistul britanic este cunoscut publicului larg drept vocea din spatele hitului La La La al lui Naughty Boy. Acum Sam Smith este pregatit sa arate lumii intregi de ce e in stare, cantaretul oferindu-ne spre ascultare primul sau single oficial, intitulat Money On My Mind. Acesta este primul single extras de pe viitorul album .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )