Libnet.ro
UNICEF

05:30

HOT! Lil Kim lanseaza o noua piesa I Am Kimmy Blanco + prezinta tracklistul mixtape-ului Hardcore 2K13!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lil Kim lanseaza o noua piesa I Am Kimmy Blanco + prezinta tracklistul mixtape-ului Hardcore 2K13!

Daca Black Friday nu ne-a adus in dar noul sau material, mixtape-ul Hardcore 2K13, rapperita s-a gandit sa ne ofere totusi o noua piesa spre ascultare, intitulata I Am Kimmy Blanco. Concomitent insa Lil Kim a dezvaluit si tracklistul oficial al viitorului sau mixtape. Dupa piesa Dead Gal Walking cu influente dancehall Lil Kim isi . continuă pe Devorator Monden

HOT! Pacha Man lanseaza un single inspirat din vremurile in care traim! Asculta aici piesa Cand zambesti!

Pacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza astazi un single inspirat din propria poveste de viata, dar care este deopotriva si o radiografie a societatii in care traim: Cand zambesti. Piesa Cand zambesti surprinde cu fidelitate vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile, insa are, totusi, un mesaj pozitiv: suntem .

Fresh! Wheesung si Gummy colaboreaza pentru o noua piesa Special Love!

Cei doi artisti sud-coreeni au dezvaluit in urma cu doar cateva ore noua lor piesa, intitulata Special Love. Acesta reprezinta primul duet realizat de Wheesung si Gummy in ultimii 10 ani de zile, de la piesa Do It lansata in anul 2003. Special Love se dovedeste a fi o frumoasa piesa medium-tempo in stil RB, .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )