Libnet.ro
UNICEF

11:31

Fructul care ingrasa cel mai tare! Evitati-l daca vreti sa slabiti! Dieta minune a celebrului medic Andrei Haidar

Antena3 Antena3,
Fructul care ingrasa cel mai tare! Evitati-l daca vreti sa slabiti! Dieta minune a celebrului medic Andrei Haidar

A venit vara, iar kilogramele in plus acumulate in perioada izolarii incep sa se vada, asa ca probabil multi dintre voi va ganditi deja la o dieta bazata pe fructe si legume, mai ales in aceasta perioada. Renumitul medic gastroenterolog, Andrei Haidar avertizeaza, insa ca daca nu respectati cateva reguli de baza in dieta va puteti ingrasa si mai tare. continuă pe Antena3

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, in luna mai. Ce se intampla cu alimentele

Romanii au fost surprinsi la rafturile supermarket-urilor cu preturi mai infoiate decat in lunile trecute. Ce produse s-au scumpit in luna mai? Ce produse s-au scumpit in luna mai? Cei care isi fac de obicei aprovizionarea la supermarket-uri mari au observat ca preturile au crescut in luna mai. Ne aflam inca intr-o perioada sensibila, dupa .

Lidia Buble, mesaj uluitor dupa despartirea de Razvan Simion. Te iubesc, desi pe mine m-ai batut cel mai mult!

Dupa aproape jumatate de an de speculatii si declaratii incerte, in care nici Lidia Buble, nici Razvan Simion nu au confirmat separarea, matinalul a decis sa spuna public adevarul. A urmat ziua de nastere a artistei si, desi intr-un alt context fata de cum s-a obisnuit cel putin in ultimii 5 ani, vedeta a radiat.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in ultimul secol in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie observat in Romania in ultimul secol, au fost vazute in acest weekend in Delta Dunarii, a semnalat luni Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea.

PSD: Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante!

Partidul Social Democrat vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democratii spun ca Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante.

Tesla, cel mai valoros producator auto din lume. Cotatia sa, mai mare decat GM, Ford si FCA combinate

Tesla este, in prezent, cel mai valoros producator auto din lume, depasind Toyota, Volkswagen Group, Honda sau Ford. Pretul actiunilor sale a trecut de 1. 000 de dolari pe actiune. Cotatia Tesla, mai.

Helmuth Duckadam demisioneaza de la FCSB. Fostul portar al Stelei `86, umilit de Gigi Becali: De el era cel mai putin nevoie la club, de aia i s-a taiat cel mai mult din salariu

Gigi Becali l-a indepartatdin functia de presedinte de imagine al FCSB pe Helmuth Duckadam, fostul portar de glorie al Stelei `86, cel care avea sa apere patru penalty-uri in finala cu FC Barcelona de la.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in Delta Dunarii in ultimul secol. Apar foarte rar in Romania

Specialistii de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) spun ca cea mai apropiata tara in care au fost semnalate colonii de flamingo este Grecia.

Motivatia pentru plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB: De el era nevoie cel mai putin

Helmut Duckadam, eroul de la Sevilla, si-a anuntat plecarea de la FCSB in direct la tv, cu putin timp inainte de startul partidei dintre CFR si formatia patronata de Gigi Becali. Explicatia oficiala venita din partea omului de afaceri dupa aceasta demisie a fost urmatoarea: de Duckadam era cea mai putina nevoie la club.

CORONAVIRUS |36 de decese in 24 de ore in Marea Britanie, cel mai mic bilant de dupa 22 martie

Marea Britanieeste a doua cea mai afectata tara din lume de pandemia de coronavirus dupa numarul de decese provocate de noul coronavirus. Potrivit celor mai recente date transmise de catre autoritatile.

O Universitate din Romania vrea sa construiasca cel mai mare centru de cercetare in Inteligenta Artificiala din Europa de Est

La Cluj se doreste dezvoltarea unui Institut de Cercetare in Inteligenta Artificiala. Acesta ar urma sa inglobeze sapte mari centre de cercetare, fiecare cu mai multe laboratoare si sute de specialisti din diverse domenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )