Libnet.ro
UNICEF

18:00

Funeraliile lui Mandela: 450 de persoane vor putea fi prezente la locul de inhumare

Antena3 Antena3,
Funeraliile lui Mandela: 450 de persoane vor putea fi prezente la locul de inhumare

UPDATE- Un numar de 450 de invitaTi vor putea fi prezenTi la locul de inhumare in cursul funeraliilor fostului preSedinte sud-african Nelson Mandela, a anunTat sambata guvernul de la Pretoria, transmite. continuă pe Antena3

Pacientii cu polite medicale obligatorii isi vor putea alege liber spitalul raional

De la 1 ianuarie 2014, toti pacientii cu polite medicale obligatorii isi vor putea alege spitalul raional in care sa se interneze. Libera alegere va fi accesibila in cele noua zone de sanatate ale tarii stabilite printr-un ordin comun al Ministerului Sanatatii si Companiei Nationale de Asigurari in Medicina.

Seful ANI: Alesii locali vor putea da contracte familiei fara a mai fi sanctionati

Seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, critica modificarile facute la Codul Penal de deputati, precizand ca alesii locali vor putea da contracte familiei fara a mai fi sanctionati.

Curtea Constitutionala: Tortionarii vor putea fi anchetati, crimele nu se prescriu

Tortionarii vor putea fi anchetati pentru faptele comise dupa ceCurtea Constitutionala a decis, joi, cu majoritate de voturi ca articolul din Codul Penal prin care a fost inlaturata prescriptia raspunderii penale pentru omor este constitutional.

Soferii vor putea sa-si achite rovinieta prin SMS si daca sunt clienti Cosmote, incepand din 12 decembrie

Incepand de miercuri, 12 decembrie, clientii Cosmote vor putea achizitiona direct de pe telefonul mobil Rovinieta pentru categoriile de autoturisme A, B, C, D, E, F cu durata de utilizare de 1 sau 7 zile, in functie de categorie, prin transmiterea unui SMS cu tarif normal de 0,062 euro inclusiv TVA). Pentru un autoturism categoria A si o durata de utilizare de 7 zile tariful rovinietei este de 3,4 euro TVA inclus). Plata rovinietei prin SMS este disponibila deja in retelele Orange si Vodafone.

Falsul interpret de la funeraliile lui Mandela, posibil schizofrenic.

Falsul interpret de la ceremonia organizata marti in memoria lui Nelson Mandela, sustine ca este bolnav de schizofrenie. Barbatul este acuzat ca a interpretat in mod fals in limbajul semnelor declaratiile de la ceremonie, potrivit Mediafax. Thamsanqa Jantjie sustine ca sufera de schizofrenie, din cauza careia s-a pensionat medical in urma cu cativa ani si pentru care urmeaza un tratament medicamentos. El nu stie ce anume i-a provocat atacul de pe scena, daca a fost amploarea evenimentului sau .

Ce au discutat Obama si Raul Castro, la funeraliile lui Mandela.

Barack Obama a schimbat doar banalitati cu omologul sau cubanez Raul Castro in timpul strangerii de mana istorice de marti, a transmis Casa Alba, ca raspuns la controversele aparute dupa acest gest. Citeste si: Moment istoric: Obama si presedintele Cubei, Raul Castro, si-au strans mainile Obama, care se indrepta catre tribuna stadionului Soweto in Africa de Sud marti dimineata pentru a pronunta un discurs in memoria lui Nelson Mandela, a dat mana cu mai multi demnitari pe drum, printre care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )