Libnet.ro
UNICEF

22:30

Pacientii cu polite medicale obligatorii isi vor putea alege liber spitalul raional

Adevărul Adevărul,
Pacientii cu polite medicale obligatorii isi vor putea alege liber spitalul raional

De la 1 ianuarie 2014, toti pacientii cu polite medicale obligatorii isi vor putea alege spitalul raional in care sa se interneze. Libera alegere va fi accesibila in cele noua zone de sanatate ale tarii stabilite printr-un ordin comun al Ministerului Sanatatii si Companiei Nationale de Asigurari in Medicina. continuă pe Adevărul

Seful ANI: Alesii locali vor putea da contracte familiei fara a mai fi sanctionati

Seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, critica modificarile facute la Codul Penal de deputati, precizand ca alesii locali vor putea da contracte familiei fara a mai fi sanctionati.

Curtea Constitutionala: Tortionarii vor putea fi anchetati, crimele nu se prescriu

Tortionarii vor putea fi anchetati pentru faptele comise dupa ceCurtea Constitutionala a decis, joi, cu majoritate de voturi ca articolul din Codul Penal prin care a fost inlaturata prescriptia raspunderii penale pentru omor este constitutional.

Soferii vor putea sa-si achite rovinieta prin SMS si daca sunt clienti Cosmote, incepand din 12 decembrie

Incepand de miercuri, 12 decembrie, clientii Cosmote vor putea achizitiona direct de pe telefonul mobil Rovinieta pentru categoriile de autoturisme A, B, C, D, E, F cu durata de utilizare de 1 sau 7 zile, in functie de categorie, prin transmiterea unui SMS cu tarif normal de 0,062 euro inclusiv TVA). Pentru un autoturism categoria A si o durata de utilizare de 7 zile tariful rovinietei este de 3,4 euro TVA inclus). Plata rovinietei prin SMS este disponibila deja in retelele Orange si Vodafone.

DNA reactioneaza fata de modificarea Codului Penal de catre USL: Legislatia romana va intra in contradictie flagranta cu dispozitiile conventiilor internationale anticoruptie. Primarii vor putea sa acorde contracte finantate din bani publici sau din fond

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a dat publicitatii un comunicat de presa in care explica impactul pe care modificarile de marti din Parlament la Codul Penal le vor avea asupra dosarelor anticoruptie. Cititi in articol comunicatul integral al DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )