Libnet.ro
UNICEF

14:45

Soferii vor putea sa-si achite rovinieta prin SMS si daca sunt clienti Cosmote, incepand din 12 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Soferii vor putea sa-si achite rovinieta prin SMS si daca sunt clienti Cosmote, incepand din 12 decembrie

Incepand de miercuri, 12 decembrie, clientii Cosmote vor putea achizitiona direct de pe telefonul mobil Rovinieta pentru categoriile de autoturisme A, B, C, D, E, F cu durata de utilizare de 1 sau 7 zile, in functie de categorie, prin transmiterea unui SMS cu tarif normal de 0,062 euro inclusiv TVA). Pentru un autoturism categoria A si o durata de utilizare de 7 zile tariful rovinietei este de 3,4 euro TVA inclus). Plata rovinietei prin SMS este disponibila deja in retelele Orange si Vodafone. continuă pe Hotnews

Doar secretarele si soferii vor mai raspunde pentru conflict de interese.

Primarii si sefii de consilii judetene vor putea imparti banii dupa bunul plac rudelor si cunostintelor, fara a se mai teme ca pot raspunde penal. La fel, functionarii publici pot sta linistiti, gratie uneia dintre modificarile votate marti, pe repede-inainte, de Camera Deputatilor. In Codul Penal in vigoare, conflictul de interese este definit art. 253 indice 1) drept fapta functionarului public care, in exercitiul atributiilor de serviciu, indeplineste un act ori participa la luarea unei .

Datele referitoare la apostile vor putea fi consultate online

Ministerul Afacerilor Interne, prin Directia Generala pentru indrumarea si Controlul Institutiei Prefectului, deruleaza proiectul Sistem interoperabil centralizat pentru evidenta apostilei eliberate de catre institutiile prefectului pentru actele oficiale administrative, cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Societatii Informationale.

Liviu Voinea nu stie daca pensiile vor putea fi platite majorate chiar din luna ianuarie

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, sustine ca prin promulgarea legii bugetului asigurarilor sociale pe 2014, fara promulgarea bugetului de stat, se creeaza o stiuatie fara precedent si nu se poate.

Voinea nu stie daca pensiile vor putea fi majorate chiar din luna ianuarie.

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, sustine ca prin promulgarea legii bugetului asigurarilor sociale pe 2014, fara promulgarea bugetului de stat, se creeaza o stiuatie fara precedent si nu se poate spune daca este posibila plata pensiilor majorate inca din prima luna a anului. Este o situatie fara precedent si juristii trebuie sa-si exprime opinia. Pensiile vor creste, dar cresterea va fi platita retroactiv daca nu intra in vigoare toate legile. Bugetul asigurarilor sociale primeste .

DNA reactioneaza fata de modificarea Codului Penal de catre USL: Legislatia romana va intra in contradictie flagranta cu dispozitiile conventiilor internationale anticoruptie. Primarii vor putea sa acorde contracte finantate din bani publici sau din fond

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a dat publicitatii un comunicat de presa in care explica impactul pe care modificarile de marti din Parlament la Codul Penal le vor avea asupra dosarelor anticoruptie. Cititi in articol comunicatul integral al DNA.

Aproape 80 de copii din internate se vor putea odihni la vara in Elvetia

Copiii din internatele din subordinea Ministerului Educatiei vor beneficia si in vara anului 2014 de un sejur de doua saptamani in tabara de vara swisscor din localitatea Fiesch, cantonul Valais, Elvetia. Copiii se vor afla la odihna la invitatia Fundatiei swisscor, in perioada 14-28 iulie 2014.

Ameropa si Azomures se vor putea imprumuta reciproc

Azomures si Ameropa Grains, actionarul sau majoritar, vor avea posibilitatea sa se imprumute reciproc, potrivit unei decizii a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) traderului de cereale, potrivit unui comunicat oficial.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )