Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prima declaratie a romanului care a supravietuit infernului din Halkidiki

Antena3 Antena3,
Prima declaratie a romanului care a supravietuit infernului din Halkidiki

Romanul aflat in vacanta cu familia in Halkidiki, care si-a pierdut sotia si copilul, dar care a fost la randul sau victima furtunii de miercuri noaptea, a povestit pentru Antena 3 cosmarul prin care a. continuă pe Antena3

Imagini live din Halkidiki, chiar din locul unde au murit cei doi romani - VIDEO

Barbatul care si-a pierdut copilul de opt ani si sotia in urma furtunii din Halkidiki este in stare critica in spital. Ciclonul care a devastat una dintre cele mai populare destinatii de vacanta a lasat in.

MAE anunta ca a identificat un al treilea roman, victima a furtunii din Halkidiki

Un cetatean roman ranit in urma furtunii de miercuri din Halkidiki, Grecia, a fost transportat la spital, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE) transmis joi.

Meteorologul Alina Serban, despre dezastrul din Halkidiki: A fost un ciclon mediteranean!

Meteorologul Alina Serban a vorbit in direct la Antena 3 despre dezastrul din Halkidik. Este adevarat ca in zona respectiva a fost un ciclon mediteranean, un ciclon care a afectat intr-o prima faza partra de.

UPDATE VIDEO Doi romani au murit si un altul a fost ranit in urma unei furtuni care a lovit peninsula greceasca Halkidiki Autoritatile au declarat stare de urgenta Bilantul vicitimelor a ajuns la sapte morti si peste 100 de raniti

Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia regiunea Halkidiki) s-a prabusit in urma unei furtuni puternice. Bilantul victimelor furtunii care a avut loc miercuri seara in nordul Greciei a ajuns la sapte morti, dintre care sase turisti si mai bine de 100 de raniti. Autoritatile au declarat stare de urgenta. 06 O noua avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe: Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in zona Salonic pana vineri10. 44 Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma ca doi romani si-au pierdut viata in urma furtunilor din Halkidiki, in timp ce un al treilea roman a fost ranit.

TRAGEDIE in showbiz! Si Romanita Iovan a fost PRINSA in URGIA din Halkidiki care a maturat totul in calea ei! Detalii de ULTIMA ORA despre starea creatoarei de moda

Peninsula greceasca Halkidiki a fost devastata de o furtuna extrem de puternica ce a provocat pagube imense. Doi romani au murit si un altul a fost grav ranit.

Imagini de ultima ora din Halkidiki. Cum arata locul in care si-au pierdut viata romanca si fiul ei de 8 ani

Cel putin sapte persoane au murit, intre care doi copii, si aproape o suta au fost ranite in urma unei furtuni insotita de vanturi puternice si ploi care a afectat miercuri noapte peninsula greaca.

Furtuna din Halkidiki. Ce se intampla cu romanul internat in spital

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca tatal din familia celor doi romani decedati in Grecia in urma unei furtuni violente va fi externat vineri din spital. Ministrul a mai spus ca vor fi eliber.

O zi printre cei care salveaza vieti din ghearele mortii. Reportaj la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar

La Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar din Bucuresti miza personalului medical este insasi viata pacientilor. Fiecare minut conteaza, iar echipa de medici duce o lupta continua cu timpul. Inarmata cu foaie si pix, pantofi comozi si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )