Libnet.ro
UNICEF

06:30

Imagini live din Halkidiki, chiar din locul unde au murit cei doi romani - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini live din Halkidiki, chiar din locul unde au murit cei doi romani - VIDEO

Barbatul care si-a pierdut copilul de opt ani si sotia in urma furtunii din Halkidiki este in stare critica in spital. Ciclonul care a devastat una dintre cele mai populare destinatii de vacanta a lasat in. continuă pe Antena3

MAE anunta ca a identificat un al treilea roman, victima a furtunii din Halkidiki

Un cetatean roman ranit in urma furtunii de miercuri din Halkidiki, Grecia, a fost transportat la spital, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE) transmis joi.

Imagini de ultima ora din Halkidiki. Cum arata locul in care si-au pierdut viata romanca si fiul ei de 8 ani

Cel putin sapte persoane au murit, intre care doi copii, si aproape o suta au fost ranite in urma unei furtuni insotita de vanturi puternice si ploi care a afectat miercuri noapte peninsula greaca.

TRAGEDIE in showbiz! Si Romanita Iovan a fost PRINSA in URGIA din Halkidiki care a maturat totul in calea ei! Detalii de ULTIMA ORA despre starea creatoarei de moda

Peninsula greceasca Halkidiki a fost devastata de o furtuna extrem de puternica ce a provocat pagube imense. Doi romani au murit si un altul a fost grav ranit.

Prima declaratie a romanului care a supravietuit infernului din Halkidiki

Romanul aflat in vacanta cu familia in Halkidiki, care si-a pierdut sotia si copilul, dar care a fost la randul sau victima furtunii de miercuri noaptea, a povestit pentru Antena 3 cosmarul prin care a.

Fidelitate pana la moarte si dincolo de ea! Un caine sta de un an si jumatate in locul unde i-a murit stapanul

Un caine din orasul grecesc Nafpaktos sta de un an si jumatate langa troita care a fost ridicata pe locul in care stapanul sau a murit, intr-un accident de circulatie. Loialitatea sa aminteste de cea.

Furtuna din Halkidiki. Ce se intampla cu romanul internat in spital

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca tatal din familia celor doi romani decedati in Grecia in urma unei furtuni violente va fi externat vineri din spital. Ministrul a mai spus ca vor fi eliber.

Meteorologul Alina Serban, despre dezastrul din Halkidiki: A fost un ciclon mediteranean!

Meteorologul Alina Serban a vorbit in direct la Antena 3 despre dezastrul din Halkidik. Este adevarat ca in zona respectiva a fost un ciclon mediteranean, un ciclon care a afectat intr-o prima faza partra de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )