Libnet.ro
UNICEF

18:31

Furtunile si grindina au lovit mai multe judete din tara - VIDEO

Antena3 Antena3,
Furtunile si grindina au lovit mai multe judete din tara - VIDEO

Furtunile si grindina au lovit mai multe judete din tara in ultimele ore. in Sibiu, doua case au fost distruse dupa ce trei brazi grosi de aproape o jumatate de metru au cazut doborati de. continuă pe Antena3

Mai multi judecatori din tara, revoltati de decizia CSM de a-i revoca pe procurorii Doru Tulus si Mihaela Iorga, la solicitarea Laurei Codruta Kovesi

Mai multi judecatori de la tribunale din tara si-au aratat indignarea, pe Facebook, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz, in sedinta secreta, revocarii din DNA a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga, la solicitarea procurorului-sef Laura Codruta Kovesi.

FOTO Ploi si grindina in mai multe zone din Alba. La Cugir, gheata a albit pamantul

Furtuna puternica produsa joi, 6 iulie, in zone extinse din Alba a dus la pagube importante in agricultura. La Cugir, Vinerea, Arieseni sau Avram Iancu, grindina a acoperit in cateva minute curtile si gradinile oamenilor.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Note mai mari decat anul trecut. Care este primul judet in top

Rezultatele obtinute in actuala sesiune a examenului de Bacalaureat de absolventii de liceu sunt, in cele mai multe judete din tara, mai bune decat cele din anul trecut. Judete precum Iasi sau Cl.

Clujul, in topul celor mai bune judete din pe tara ca rata de promovare la BAC 2017. Eu cred ca Clujul a ajuns la un procent decent, intre bun si foarte bun

Rezultatele la examenul de Bacalaureat in judetul Cluj sunt foarte asemanatoare cu cele de anul trecut, astfel a incpeut conferinta de presa inspectorul scolar general al judetului Cluj, Valentin Cuibus. Asta inseamna o rata de promovare de 82,75%.

Autospeciale donate pentru mai multe localitati din Moldova

Noua autospeciale donate vor interveni la lichidarea situatiilor de risc in opt localitati din Republica Moldova. Tehnica a fost oferita in baza unui proiect de colaborare cu pompierii voluntari din Austria Autospeciale pentru Republica Moldova. Cheile autovehiculelor au fost inmanate primarilor localitatilor in cadrul unei ceremonii organizate in data de 5 iulie la sediul Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale.

A vrut ca toata lumea sa afle ca a luat BAC-ul, dar a gafat... cu brio. Ce a scris acest tanar pe banner - FOTO

Rezultatele obtinute in actuala sesiune a examenului de Bacalaureat de absolventii de liceu sunt, in cele mai multe judete din tara, mai bune decat cele din anul trecut, potrivit.

Autorul atacului de la Manchester, Salman Abedi, s-a plimbat cu bomba asupra sa, mai multe ore, inainte de tragedia soldata cu moartea a 22 de persoane si ranirea altor 116

Salman Abedi, autorul atentatului de la Manchester, s-a plimbat prin oras, timp de mai multe mai multe ore, cu un dispozitiv explozibil asupra sa, dupa care a detonat bomba in mijlocul multimii care pleca de la un concert al cantaretei Ariana Grande, potrivit BBC, care citeaza autoritatile britanice.

FOTO. Jurnalistii Rise Project au depus la Fisc mai multe documente, dupa ce s-au trezit cu inspectorii in redactie

Publicatia independenta Rise Project a anuntat, vineri, pe Facebook, ca a depus la ANAF mai multe documente, dupa ce, joi, a fost vizata de un control inopinat, in ziua in care urma sa publice o noua ancheta despre legaturile sefului PSD, Liviu Dragnea, cu firma TelDrum.

Locul 9 in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri. 210 cazuri de rujeola, inregistrate in Baragan

Calarasiul se afla pe locul 9 in topul judetelor cu cele mai multe cazuri de rujeola. Peste 7. 600 de imboolnaviri au fost confirmate la nivel national din 30 septembrie, data declansarii epidemiei de rujeola si pana vineri, 7 iulie, fiind inregistrate 31 de decese, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor TransmisibileCNSCBT).

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost retinute de fortele de ordine la marsul anti-G20 de la Hamburg ce a degenerat ieri seara in violente, relateaza AFP, citata de surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )