Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fuziune pe piata de curierat din Romania: Cargus si Urgent Curier

România Liberă România Liberă,
Fuziune pe piata de curierat din Romania: Cargus si Urgent Curier

Companiile de curierat Cargus International si Urgent Curier fuzioneaza, devenind astfel al doilea jucator de pe piata serviciilor de curierat din Romania, dupa FAN Courier, afacerile cumulate ale celor doua companii ajungand la valoarea de 231,6 milioane de lei in 2013. continuă pe România Liberă

Cargus fuzioneaza cu Urgent Curier si devine al doilea jucator pe piata locala de curierat

Companiile Cargus International si Urgent Curier, detinute de fondul de investitii Abris Capital Partners, fuzioneaza si formeaza astfel al doilea jucator pe piata serviciilor de curierat, cu afaceri cumulate de 231,6 milioane de lei in 2013, dupa FAN Courier.

Schimbari in curierat: Cargus fuzioneaza cu Urgent Curier si devine al doilea jucator pe piata locala

Companiile Cargus International si Urgent Curier , detinute de fondul de investitii Abris Capital Partners, fuzioneaza si formeaza astfel al doilea jucator pe piata serviciilor de curierat, cu afaceri cumulate de 231,6 milioane de lei in 2013, dupa.

BEI a extins cu 150 milioane euro creditul catre Banca Transilvania pentru sustinerea proiectelor din Romania

Banca Europeana de Investitii a aprobat astazi extinderea cu 150 milioane de euro a imprumutului catre Banca Transilvania, pentru a sustine proiectele mici si mijlocii dezvoltate de IMM-uri si de companii de talie medie in industrie, servicii, agricultura si infrastructura din Romania.

Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2013 - Editia XXII are loc pe 28 octombrie

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si Oameni si Companii, organizeaza in data de 28 octombrie 2014 Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2013 va avea loc pe 28 octombrie

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), in parteneriat cu Camera Deputatilor si Oameni si Companii, organizeaza in data de 28 octombrie 2014, incepand cu orele 10:15, la Palatul Parlamentului, Sala Al. Cuza, Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Lantul Accor ar putea vinde 46 de hoteluri, inclusiv din Romania

Cel mai mare grup hotelier din lume vrea sa vanda 46 de hoteluri din Europa Centrala si de Sud-est, inclusiv din Romania. Interesat de tranzactia de 142 de milioane de euro este cel mai mare grup hotelier din Polonia, Orbis.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

Verbund provizioneaza 144 MIL. euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane de euro pentru pierderi anticipate anul acesta la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate.

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

Maidanezul bionic! Un caine adoptat din Romania de o familie britanica a primit o noua sansa de a se bucura viata

Un caine maidanez adoptat din Romania de o familie britanica a primit proteze pentru labele din fata, pentru a se putea deplasa. Catelul facuse cangrena la toate cele 4 labe atunci cand a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )