Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor pentru o interventie chirurgicala

B1 B1,
Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor pentru o interventie chirurgicala

Gabriel Cotabita a trecut printr-o perioada teribila din viata sa, atunci cand a intrat in coma, insa a reusit sa treaca cu bine peste acest episod. Cantaretul a fost nevoit sa faca. continuă pe B1

Gabriel Cotabita, o noua operatie de peste 10 ore. Artistul a fost monitorizat in permanenta

Gabriel Cotabita a fost in coma, a invins moartea, iar a depasit cu bine cumpana din viata sa. Acum el a trecut printr-o noua incercare. Artistul a avut nevoie de implanturi dentare, pentru.

Naomi Campbell, din nou pe catwalk la 47 de ani VIDEO

Naomi Campbell a revenit pe podiumul de moda, dupa sase ani de pauza. Iata cum arata la 47 de ani prezentand pentru Azzedine Alaia.

Mihaela Tatu, din nou indragostita: Iubirea te schimba

Dragostea ii zambeste din nou Mihaelei Tatu. Vedeta TV a vorbit despre noul sau iubit, care pare sa-i fi readus pofta de viata. Da. Am pe cineva. El este motivul pentru care arat asa.

Barbie de Romania a ratat din nou BAC-ul

Barbie de Romania a ratat din nou BAC-ul. Sabrina Fabian s-a prezentat si la sesiunea din 2017, insa a avut ghinion. Tanara mai avea nevoie doar de 7 sutimi la media generala , pentru.

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la comisia de ancheta. Sefa DNA risca sa fie reclamata la Parchet

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a fost din nou chemata la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Este a treia oara cand Kovesi este chemata la comisie. Daca nici de aceasta data nu va.

Simona, inainte de saptamana a doua la Wimbledon: Sunt foarte fericita cu nivelul meu de joc, imi da incredere. Ma simt din nou bine

Era limpede pentru oricine a urmarit cu atentie ultimele luni, dar si tenisul de-a lungul anilor, ca era foarte dificil de anticipat cum va reactiona Simona la debutul Wimbledon. Urma sa fie inca afectata si sa se impiedice de unul dintre primele tururi, cum s-a intamplat, de exemplu, in 2015, intr-un alt moment de vulnerabilitate? Venea Wimbledon prea devreme? Urmau sa o apese discutiile de dupa RG, sau poate calculele despre primul loc, cel de care fusese asa de aproape?.

Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, astazi la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat surse guvernamentale.

Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

ACTUALIZARE 16:13 Seful STS, Marcel Opris, participa la discutia premierului Tudose cu presedintele ANAF si cu ministrul Finantelor *Sistemul informatic al Agentiei urmeaza sa fie conectat cu MFP si Trezoreria Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Marcel Opris, a venit la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Mihai Tudose, ministrul Finantelor si seful ANAF pentru gasirea unei solutii de a conecta sistemul informatic al Agentiei fiscale cu cel al Ministerului Finantelor Publice MFP) si al Trezoreriei. *ACTUALIZARE 15:50 Ludovic Orban: Atat Grindeanu, cat si Tudose au vrut sa il demita pe seful ANAF; oare cine i-a oprit? ----------- Premierul Mihai Tudose i-a chemat, astazi la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern pentru discutii despre colectarea TVA

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat, pentru News. ro, surse guvernamentale. Intalnirea a fost programata initial pentru ora 9. 30, insa a fost amanata pentru ora 14.

Premierul Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind ne.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )