Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriel Liiceanu:Daca ideea socialista s-ar transforma in realitate, specia umana ar disparea cam intr-un an de zile

Adevărul Adevărul,
Gabriel Liiceanu:Daca ideea socialista s-ar transforma in realitate, specia umana ar disparea cam intr-un an de zile

Gabriel Liiceanu si Horia-Roman Patapievici au deschis, sambata, conferintele Despre lumea in care traim, organizate de Fundatia Humanitas Aqua Forte. Cei doi au vorbit despre splendoarea Europei, facand o incursiune in izvoarele culturii europene, si vorbind despre valorile universale care s-au format in Europa. Acestia au atins subiecte precum primul moment european, ideea de comunitate, capitalismul sau corectitudinea politica. continuă pe Adevărul

Liiceanu: Daca ideea socialista s-ar transforma in realitate, specia umana ar disparea cam intr-un an

Gabriel Liiceanu si Horia-Roman Patapievici au deschis, sambata, conferintele Despre lumea in care traim, organizate de Fundatia Humanitas Aqua Forte. Cei doi au vorbit despre splendoarea Europei, facand o incursiune in izvoarele culturii europene, si vorbind despre valorile universale care s-au format in Europa. Acestia au atins subiecte precum primul moment european, ideea de comunitate, capitalismul sau corectitudinea politica.

Gabriel Liiceanu il DESFIINTEAZA pe Tudorel Toader. L-am auzit pe un profesor de drept prostituand dreptul. Cum a putut trece in slujba diavolului infractorilor?

Gabriel Liiceanu critica in termeni extrem de duri decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a solicita revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Un singur lucru - stupefian.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )