Libnet.ro
UNICEF

20:30

Surse: Iohannis s-a intalnit cu vicepremierul Gabriel Oprea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Iohannis s-a intalnit cu vicepremierul Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, azi, la Palatul Cotroceni, cu vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Gabriel Oprea a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost miercuri la Palatul Cotroceni unde a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Nu a fost o vizita anuntata, la fel ca ultima data cand, la fel, nu a.

SONDAJ AVANGARDE Romanii au doar cu un procent mai multa incredere in Ponta decat in Gabriel Oprea

Cel mai recent sondaj AVANGARDE arata ca presedintele Klaus Iohannis a ajuns la o cota de incredere de 61%, in conditiile in care, in luna iunie, 73% dintre romani sustineau ca au incredere in seful statului. Potrivit aceluiasi sondaj, 38% spun ca au incredere in premierul Victor Ponta, iar 37 de procente l-au indicat pe vicepremierul Gabriel Oprea drept un politician de incredere.

Gabriel Oprea, discutii cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni

Gabriel Oprea, lderul UNPR, se afla in acest moment, la Palatul Cotroceni unde are o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis.

EXCLUSIV. Clubul select al plagiatorilor: Avocata lui Victor Ponta, suspecta de plagierea tezei de doctorat. Loredana Radu a fost coordonata de Gabriel Oprea, suspect si el de plagiat

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2010 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazu, institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea acesteia a fost coordonata de catre profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat doctoratul sustinut in anul 2001. Si premierul Victor Ponta, cel pe care il reprezinta in dosarul in care este anchetat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), a fost acuzat in anul 2012 ca si-a realizat lucrea de doctorat prin copierea unor pagini intregi din alte lucrari. Loredana Radu nu se remarca doar prin plagiatul care o leaga de Gabriel Oprea si Victor Ponta, ambii suspecti de plagiat. Radu a fost si reprezentantul legal al celebrei firme Dalli Exim SRL, infiintata de fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. Tot avocata Radu este cea care s-a ocupat de iregistrarea USL la tribunal. O alta lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, suspecta a fi plagiata, este cea a lui Neculai Ontanu, primar al Sectorului 2 si secretar general al UNPR, subiect prezentat in exclusivitate de Hotnews in data de 11 august.

Gabriel Oprea a felicitat-o pe Raluca Domuta, prima politista din Romania care a primit premiul International Female Police Peacekeeper 2015

Viceprim-ministrul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a felicitat-o luni pe Raluca Domuta, comisar sef de politie, premiata de catre International Association of Women.

Gabriel Oprea, despre amanarea Codului Fiscal: Chiar toate partidele politice au propus ca dupa aceasta intalnire tehnica sa urmeze o intalnire fireasca intre liderii politici (VIDEO)

Presedintele UNPR Gabriel Oprea, a precizat luni ca dupa intalnirea tehnica a reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal, este normal sa urmeze o intalnire intre liderii politici. Ch.

Gabriel Oprea, la ceremonia de inmormantare a politistului erou: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe camaradul nostru Gheorghe Ionescu. A fost un profesionist, unul dintre oamenii cu care ne mandream (VIDEO)

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a tinut un discurs, duminica, la ceremonia de inmormantare a politistului erou Gheorghe Ionescu, cazut la datorie, incercand sa opreasca un afacerist turc beat, care.

Sondaj Avangarde: Iohannis, Ponta si Basescu, in topul increderii romanilor. Care sunt procentele

Presedintele Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor, acesta fiind urmat de premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea, potrivit unui sondaj Avangarde.

Avangarde: Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor. Victor Ponta si Gabriel Oprea, pe locurile urmatoare

Presedintele Klaus Iohannis se mentine in topul increderii romanilor, potrivit unui sondaj Avangarde, realizat in perioada 15-23 august, pe un esantion de 800 de persoane, citat de Agerpres. Urmatoarele locuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )