Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gabriel Oprea, despre motiunea de cenzura: Sprijinim coalitia si guvernul, iar pe presedinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, despre motiunea de cenzura: Sprijinim coalitia si guvernul, iar pe presedinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit luni despre motiunea de cenzura a PNL si a declarat ca va sustine coalitia de guvernare, mentinand aceeasi pozitie. Sprijinim coalitia, guvernul, pe presedinte pe toate problemele de. continuă pe B1

Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Beneficiez de sprijinul UNPR. V-a spus domnul Oprea de fiecare data

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca este dreptul liberalilor sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului, aratand ca se bucura de sprijinul UNPR, partid-cheie al guvernarii.

Gabriel Oprea, turneu in filialele UNPR

Gabriel Oprea, presedintele UNPR si vicepremier in Guvernul Ponta, s-a intalnit sambata cu liderii organizatiilor din Neamt, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui, Bacau si cu parlamentarii partidului din aceste judete.

Coalitia de guvernare il sustine in continuare pe Victor Ponta. Gabriel Oprea: Sustinem guvernul din care facem parte/ Dragnea: Coalitia va respinge motiunea de cenzura

Liderul UNPR Gabriel Oprea a transmis un mesaj de sustinere pentru Guvern, si implicit pentru Victor Ponta in fruntea acestuia, dupa sedinta coalitiei de guvernare care a avut loc luni la parlament. Acelasi mesaj il transmisese si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu inainte de aceasta sedinta, iar presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a intarit astfel: Coalitia va respinge motiunea de cenzura.

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura depusa de PNL: Decizia o vom lua inainte de vot

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce va lua o decizie privind motiunea de cenzura depusa de PNL inainte de vot, precizand ca pobabil parlamentarii UDMR vor sustine.

De ce NU VREA Tariceanu sa discute cu Gorghiu si Blaga despre motiunea de cenzura

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat luni ca refuza sa discute cu cei doi copresedinti ai PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe tema motiunii de cenzura .

Vicepremierul Gabriel Oprea, la Consiliul JAI de marti, cu acelasi mandat: Romania poate primi 1.785 de imigranti

Vicepremierul Gabriel Oprea va participa din nou, marti, la Consiliul extraordinar de Justitie si Afaceri Interne pe tema migratiei, care va avea loc la Bruxelles. in cadrul reuniunii vicepremierul Gabriel.

Gabriel Oprea: Chiar daca Romania nu se confrunta cu o presiune migrationista, exercitiile de testare sunt necesare

Gabriel Oprea a analizat mediul de securitate din regiune, raportat la afluxul de imigranti, si evaluarea de etapa a exercitiului cu tabere temporare pentru refugiati in judetul Timis, care a inceput sambata.

Alina Gorghiu: Discutiile privitoare la votul pe motiunea de cenzura deja au inceput si le vom avea inclusiv cu Gabriel Oprea

Alina Gorghiu a declarat ca liberalii au inceput deja discutiile cu partidele politice pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta, care va fi depusa luni, informeaza Mediafax. Aceasta a.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )