Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepremierul Gabriel Oprea, la Consiliul JAI de marti, cu acelasi mandat: Romania poate primi 1.785 de imigranti

B1 B1,
Vicepremierul Gabriel Oprea, la Consiliul JAI de marti, cu acelasi mandat: Romania poate primi 1.785 de imigranti

Vicepremierul Gabriel Oprea va participa din nou, marti, la Consiliul extraordinar de Justitie si Afaceri Interne pe tema migratiei, care va avea loc la Bruxelles. in cadrul reuniunii vicepremierul Gabriel. continuă pe B1

Oprea merge din nou la Consiliul JAI. Are acelasi mandat

Summitul extraordinar, programat la Bruxelles, are rolul abordarii diferentelor puternice referitoare la schema de distribuire a 120. 000 de refugiati. Numeroase state UE, in principal central si est-europene, se opun cotelor obligatorii privind distribuirea imigrantilor.

Coalitia de guvernare il sustine in continuare pe Victor Ponta. Gabriel Oprea: Sustinem guvernul din care facem parte/ Dragnea: Coalitia va respinge motiunea de cenzura

Liderul UNPR Gabriel Oprea a transmis un mesaj de sustinere pentru Guvern, si implicit pentru Victor Ponta in fruntea acestuia, dupa sedinta coalitiei de guvernare care a avut loc luni la parlament. Acelasi mesaj il transmisese si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu inainte de aceasta sedinta, iar presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a intarit astfel: Coalitia va respinge motiunea de cenzura.

Gabriel Oprea, despre motiunea de cenzura: Sprijinim coalitia si guvernul, iar pe presedinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit luni despre motiunea de cenzura a PNL si a declarat ca va sustine coalitia de guvernare, mentinand aceeasi pozitie. Sprijinim coalitia, guvernul, pe presedinte pe toate problemele de.

Gabriel Oprea: Chiar daca Romania nu se confrunta cu o presiune migrationista, exercitiile de testare sunt necesare

Gabriel Oprea a analizat mediul de securitate din regiune, raportat la afluxul de imigranti, si evaluarea de etapa a exercitiului cu tabere temporare pentru refugiati in judetul Timis, care a inceput sambata.

Gabriel Oprea, turneu in filialele UNPR

Gabriel Oprea, presedintele UNPR si vicepremier in Guvernul Ponta, s-a intalnit sambata cu liderii organizatiilor din Neamt, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui, Bacau si cu parlamentarii partidului din aceste judete.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )