Libnet.ro
UNICEF

09:15

Coalitia de guvernare il sustine in continuare pe Victor Ponta. Gabriel Oprea: Sustinem guvernul din care facem parte/ Dragnea: Coalitia va respinge motiunea de cenzura

Hotnews Hotnews,
 Coalitia de guvernare il sustine in continuare pe Victor Ponta. Gabriel Oprea: Sustinem guvernul din care facem parte/ Dragnea: Coalitia va respinge motiunea de cenzura

Liderul UNPR Gabriel Oprea a transmis un mesaj de sustinere pentru Guvern, si implicit pentru Victor Ponta in fruntea acestuia, dupa sedinta coalitiei de guvernare care a avut loc luni la parlament. Acelasi mesaj il transmisese si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu inainte de aceasta sedinta, iar presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a intarit astfel: Coalitia va respinge motiunea de cenzura. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea:Eu, personal, il sustin in continuare pe Victor Ponta, dar trebuie sa discutam serios in partid

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiesti, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, precizand ca situatia acestuia va fi discutata in cadrul partidului si a coalitiei de guvernamant.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

Liviu Dragnea: il sustin in continuare pe Victor Ponta. PSD trece printr-o perioada dificila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploiesti, ca PSD sustine ramanerea la guvernare si ca, personal, il sprijina in continuare pe Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca, dupa parerea sa,.

Gabriel Oprea, despre motiunea de cenzura: Sprijinim coalitia si guvernul, iar pe presedinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit luni despre motiunea de cenzura a PNL si a declarat ca va sustine coalitia de guvernare, mentinand aceeasi pozitie. Sprijinim coalitia, guvernul, pe presedinte pe toate problemele de.

Dragnea: PSD va sustine in continuare ca Victor Ponta sa ramana prim-ministru, pentru ca e important sa ramanem la guvernare

Liviu Dragnea a declarat ca la Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se vor stabili masurile pentru organizarea Congresului care va avea loc in octombrie si se va discuta situatia creata de.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

Gabriel Oprea, turneu in filialele UNPR

Gabriel Oprea, presedintele UNPR si vicepremier in Guvernul Ponta, s-a intalnit sambata cu liderii organizatiilor din Neamt, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui, Bacau si cu parlamentarii partidului din aceste judete.

REPORTAJ Rl: Ziua in care Victor Ponta a lipsit de la trimiterea sa in judecata

Luni, 21 septembrie 2015, multa lume a vrut cate ceva de la Victor Ponta. Colegii din PSD s-au reunit in comitetul executiv pentru a discuta daca il mai sprijina la guvernare, liberalii i-au pregatit o motiune de cenzura. Tot ieri, de Ziua Internationala a Pacii, a fost si primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata pentru inscrisuri complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani, alaturi de prietenul sau bun, senatorul Dan Sova.

Dragnea, despre Victor Ponta: Nu stiu unde este. Si nici nu ma intereseaza foarte tare

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, sambata, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Brasov, ca Guvernul este condus in continuare si de jure si de facto de Victor Ponta si a reconfirmat sustinerea partidului pentru premier.

Vicepremierul Gabriel Oprea, la Consiliul JAI de marti, cu acelasi mandat: Romania poate primi 1.785 de imigranti

Vicepremierul Gabriel Oprea va participa din nou, marti, la Consiliul extraordinar de Justitie si Afaceri Interne pe tema migratiei, care va avea loc la Bruxelles. in cadrul reuniunii vicepremierul Gabriel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )